182. ERKEK KUAFÖRÜ SHOW LİNE

182. ERKEK KUAFÖRÜ SHOW LİNE

İnegöl´de gün geçtikçe gelişen erkek kuaförü sektörüne bir yenisi daha eklendi. Modern ve teknolojik bir firma görüntüsü çizen Show Line, düzenlenen tören ile hizmete girdi.

 

Erkek kuaförlüğü sektöründe 25 senelik tecrübesi bulunan Cevat Çakır ile bir zamanlar kalfa olarak yanında yetiştiği ardından ise kendi işyerini işleten 15 senelik Emrah Beytar ortaklığında açılan Show Line, dün düzenlenen tören ile hizmete girdi. Orhaniye Mahallesi Mesudiye Caddesi üzerinde bulunan firmanın açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın yanı sıra oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katılım gösterdiler.

 

İNEGÖL´DEKİ 182´NCİ ERKEK KUAFÖRÜ

Açılış töreni esnasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Kardeşlerimizin işyeri açılışı için bir araya geldik. Haftanın ilk gününde hayırlı bir işe imza atıyorlar. İnegöl güzel, büyük ve bereketli bir yer. Şuan maalesef ülkemizde yaşanan sıkıntılar, seçim sathı mahallinde oynanan oyunlardan dolayı bir geçiş süreci yaşıyoruz ama bu bir matematik işi. Bugün İnegöl´deki 182´nci erkek kuaförünü açıyoruz. İnegöl´de nüfusun yarısının erkek olduğu düşünülürse 120 bin civarına tekabül ediyor. Bana göre bu sayı az bile ama maalesef işi istikrarlı, düzenli, güzel ve planlı yapmak lazım. Kaliteden ve güler yüzden taviz vermememiz lazım. Ne kadar güzel mekânlarınız olursa olsun ahilik ruhuna uygun hareket etmek lazım. Kardeşlerimizin o tecrübeleri var, onu yerine getirirler. Ben işyeri ile alakalı her açıdan seviniyorum. Rızkın 10´da 9´u ticarettir, ticaret de cesaret işidir. Arkadaşlarımız bu cesareti gösterdiler. Ülkemizde maalesef 20 Temmuz tarihinden beri bir oyun oynanıyor. Gün aşırı şehit cenazeleri var. Ankara´dan aldığımız bilgilerle biliyorum ki delik deşik ediyorlar? Kesinlikle bu devlete, bu huzura, bu güvene, bu ortama ket vurmak isteyen hangi memleketten, hangi beldeden olursa olsun taviz yok. Bu işin içinde dış güçler olduğunu tüm kardeşlerimiz biliyorlardır. O yüzden çok dikkat etmek lazım. Her açılan işyeri de bu istikrarın bir göstergesidir. Kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Biz de bu mutluluğa ortak olmak istedik. İşyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54