19 Mayıs Stadı Elden Geçiyor

19 Mayıs Stadı Elden Geçiyor

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, zemininde bakım çalışmaları yapılan Manisa 19 Mayıs Stadı ile ilgili olarak, ?Sağlam bir altyapı için ne lazımsa yapıyoruz? dedi.

 

 

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor´un grubunda yer alan Manisaspor´un müsabakalarını oynadığı 19 Mayıs Stadı elden geçiriliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya ile birlikte, önceki gün statta incelemeler yapan Bektaş, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra açıklamada bulundu.  

?SAĞLAM BİR ALTYAPI İÇİN NE LAZIMSA YAPIYORUZ?

Stadın eksiksiz bir hale gelmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını kaydeden Bektaş, "Stadı, ligin ilk maçına yetiştirmeye çalışıyoruz, umarız yetişir, bir sıkıntı olmaz. Uzun yıllar yeni bir düzenlemeye, inşaata ihtiyaç kalmayacak. Sağlam bir altyapı için ne lazımsa yapıyoruz? dedi.

ACİL BİR İHTİYACIMIZ YOK

Bektaş, stadın devri konusunda yöneltilen soruyu, ?Burası Spor İl Müdürlüğü´ne ait. Manisaspor Kulübü feragat etti, bize geçti, biz de hizmetini yapıyoruz. Daha sonra kullanım şekline oturup karar vereceğiz. Çok acil bir ihtiyacımız yok, ligler başlamadan belli olur mu, bilmiyorum? şeklinde cevapladı.

İŞ SÜRESİ 20 GÜN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya da, stadın, isteyen takımlara sezonluk olarak verilebilecek düzeyde olduğunu söyledi. Sarıkaya, yüklenici firmaya bugün iş teslimi yapıldığını ve işin süresinin 20 gün olduğunu kaydetti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24