www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

1 PUAN MORALLERİ BOZDU

1 PUAN MORALLERİ BOZDU

Evinde oynadığı Ankara Demirspor karşılaşmasından 1 puanla ayrılan İnegölspor’da moraller bozuk. Maç sonu açıklama yapan kulüp Başkanı Yusuf Şen, bu pozisyon zenginliğinde gol bulamamanın beceriksizlik olduğunu ifade ederken, teknik direktör Cevdet

Ligin bitimine 8 hafta kala evinde Ankara Demirspor’u ağırlayan İnegölspor, Play-Off yolunda önemli bir viraj olan maçtan 1 puanla ayrıldı. Mutlak galibiyet beklenen müsabakada alınan bir puana tepki gösterilirken, Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Cevdet Uzunköprü alınan beraberliklerin ardından takımın eleştirilmesine tepki gösterdi. Uzunköprü, Play-Off iddialarının devam ettiği belirterek, “Bu şekilde takım eleştirilmeye devam ederse kaybeden İnegölspor olur” dedi.

Bu Maçta Golü Bulamamak Beceriksizlik

Maç sonrası bir açıklama yapan İnegölspor Başkanı Yusuf Şen, Play-Off yolunda şanslarının halen devam ettiğine inandığını söyledi. Ancak haftalar tükendikçe bu ihtimalin her geçen gün azaldığını düşündüğünü de aktaran Başkan Şen, “Maçtan önce de bazı açıklamalar yapmıştım. Güzel bir günde güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam etmek istiyorduk. Ankara Demirspor, durumu ortada olan bir takım, bizden çok kötü bir takım. Yani maçın başından sonuna kadar çok daha iyi olduğumuz ortada ama son vuruşlarda çok kötüyüz. Bu kadar pozisyon zenginliği içinde bir tane gol yapamamak gerçekten beceriksizlik. Ben anlamakta güçlük çekiyorum. Maçın başından sonuna kadar hakimiyet bizdeydi ama bütün bunlara rağmen bir tane gol gelmemesi hem son derece düşündürücü, hem de son derece üzücü” dedi.

Telafisi Deplasmanda Olur

Maçtan mutlak galibiyet beklediklerini hatırlatan Şen, “Yapacak bir şey yok, son 5 iç saha maçının tamamında 3 puan hedefliyordum bunun dışında da başka bir şey düşünmek mümkün değildi. Kendi evimizde oynadığımız maçta 2 puan gibi ciddi bir puan kaybına uğradık. Haftaya Batman’a gidiyoruz, bunu telafisi anca deplasmanda olabilir. Eğer deplasmanda bu takım galip gelirse bunu telafi ettik diyebilirim. Son derece üzgünüz. Önümüzde hala 7 maç var ve umudumuz küçülse de devam ediyor” diye konuştu.

Hakeme Büyük Tepki

Basın mensuplarının, hakemin grupta liderliğe oynayan Hatay bölgesinde olmasını bir etkisi olmuş olabilir mi sorusunu değerlendiren Şen, “Ben hakemin Hatay bölgesinden olup olmadığını bilmiyorum ama hepinizin takdirine bırakıyorum. Buraya gelen son dönemlerdeki en kötü hakemdi. Bu kadar dikkatsiz, bu kadar liyakatsiz, bu kadar kötü bir hakem son zamanlarda gelmemişti. Bütün takdir haklarını onlardan yana kullandı. Ben anlamıyorum. Orada yan hakemin önünde olan pozisyona orta sahadan koşarak öyle zor bir pozisyonda düdük çaldı ki bunlar izah etmekte güçlük çektiğim şeyler” ifadelerinde bulundu. Başkan Şen, maç bitiminde de şeref tribününden hakeme “Hatay’ı el birliği ile şampiyon yağacaksınız” diye tepki göstermişti.

Uzunköprü Faturayı Basına Kesti

İnegölspor teknik direktörü Cevdet Uzunköprü ise; ilk günden beri şanslarını hiç zorlamadıklarını ve Play-Off yolunda şanslarının azalmadığını vurgulayarak; “Biz bu grupta ligin son maçına kadar Play-Off’u zorlayacağız. Öyle bir berabere kalmakla, mağlubiyetle şans kaybolmaz. Şansımız devam ediyor ve gruptan çıkma adına sonuna kadar savaşacağız. Beraberlikten ve mağlubiyetten sonra herkes karanlık tablolar çizerse zaten bu iş o zaman daha da zorlaşacak. O yüzden oynanan futboldan ben memnunum. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüze bakmak zorundayız. Geçen hafta Tepecik karşısında aldığımız bir puan altın değerindeydi. Ama aldığımız 1 puanı herkes yerin dibine sokarsa buradan çıkmak çok zor olur. Süper top oynayıp 1 puan alan takımı yerin dibine sokmayın. Yeter artık bu takımın bir hedefi var. Her mağlubiyetten sonra bir oyuncuyu kötü gösterirsen, takımı kötü gösterirsen olmaz. Kolay kolay kimse yarıştan kopmadı. Hakem bu gün kötü bir yönetim gösterdi. Ama kimse İnegöl’ü yerin dibine sokmasın. Kaybeden İnegölspor olur” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00