www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

2. ÇED RAPORU ONAYLANDI

2. ÇED RAPORU ONAYLANDI

DOSAB Termik Santrali için hazırlanan 2. ÇED Raporu Bakanlık tarafından onaylandı. ÇED Raporuna itirazlar 5 Ağustos 2016 tarihine kadar Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´ne yapılabilecek.

DOSAB Termik Santraline Hayır Platformu´ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: ?Bursa birleşti DOSAB kaybetti? demiştik. Bursa kent merkezinin ortasına yapılması planlanan DOSAB Termik Santraline karşı onbinler sokağa dökülmüştü. Platform olarak sayısız etkinlik gerçekleştirmiş, her etkinliğimizde Bursa halkının güçlü desteğini almıştık. Platform üyelerimizle açtığımız davayı 5 Mayıs´ta kazanmış, ilk ÇED raporunu iptal ettirmiştik.Bursa´da yüzbinlerin sesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kulaklarını tıkadı. DOSAB´ın 2. ÇED dosyası Bakanlığa verdiği tarih üzerinden bir ay bile geçmeden ?ÇED Olumlu´ kararı verdi.Şimdi itiraz zamanı.Şimdi halk olarak DOSAB termik santrale karşı duruşumuzu bir kez daha gösterme zamanı.

Onaylanan yeni ÇED dosyasına 5 Ağustos 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar bireysel itirazınızı ileterek geleceğimize sahip çıkalım.Not: İtiraz dilekçenizi elden verebilir, taahhütlü posta veya BİMER üzerinden iletebilirsiniz.İtirazını elden vermek isteyenler, Altıparmak Stadyum Caddesi üzerinde Kapalı Spor Salonu karşısındaki Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´ne dilekçelerini verebilir. Verilen her dilekçe için ayrı kayıt numarası alınmalıdır.Posta yolu ile itiraz etmek isteyenler, postaneden, ´Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Stadyum Cad. No:39 Osmangazi BURSA´ adresine ´Taahhütlü Posta´ olarak dilekçelerini gönderebilir.?

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00