www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

2018 yılı faaliyet raporu kabul edildi

2018 yılı faaliyet raporu kabul edildi

İnegöl Belediyesi´nin bugün gerçekleştirilen meclis toplantısında 2018 yılı faaliyet raporu meclise sunuldu. Faaliyet Raporu, oy çokluğu ile kabul edildi.

İnegöl Belediyesi´nin Nisan ayı 1. Olağanüstü toplantısı bugün 14.00´da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. 16 gündem maddesinin masaya yatırıldığı toplantıda, 2018 yılı faaliyet raporu da meclisin onayına sunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Geçtiğimiz mecliste komisyonlarımızı oluşturmuştuk. Yeni döneme dair bazı toplantılar yaptık ve kararlar aldık. Başkan yardımcılarımız ve daire müdürlerimizle ile ilgili tasarrufa gittik. Tüm çalışma arkadaşlarımın yapmış oldukları çalışmaları detay detay sorgulayarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Planlarımızı oluşturacağız ve hayata geçireceğiz. Temizlik konusunda üzerinde çalıştığımız, temiz şehir unvanını almak istediğimizi her zaman söyledik. Temizlik konusunda iki ayrı ödül aldık. Hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şimdiden ramazan ayınızı kutluyorum? dedi.

Şehitlerimizin Adı Parklarda Yaşatılacak

Gündemin 5. Maddesinde yer alan Mesudiye mahallesindeki belediyeye ait parka İnegöllü Şehit Tankçı Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül ismi verilmesi görüşüldü. Madde oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 12. Maddesinde ise Kurşunlu mahallesindeki belediyeye ait parka Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Gençer ismi verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyet Raporu Oy Çokluğu İle Kabul Edildi

Gündemin 14. Maddesinde 2018 yılı faaliyet raporu masaya yatırıldı. Bu maddede Başkanlık koltuğuna Ahmet Kara geçti. AK Partili üye Abdullah Akşeker´in faaliyet raporuna ilişkin konuşmasının ardından, İYİ Parti Üyesi İsmail Karaman da grubu adına görüş ve önerilerini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından madde 4 İYİ Parti, 1 CHP´li üyenin ret oyuna karşın oy çokluğu ile kabul edildi.

Haber ve Fotoğraf:Kurum Bülteni

 



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65