2023 hayalleri sandıkta kalacak

2023 hayalleri sandıkta kalacak

CHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Akkuş, 2023 hayallerinin sandıkta kalacağını ifade etti.

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Akkuş, dün CHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 ÖNSEÇİM MÜJDESİ

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Engin Başar, “Bugün daha önce Görükle Belediye Başkanımız, daha sonra İl Genel Meclis üyemiz Hüseyin Akkuş, Milletvekilliği Aday Adaylığı için örgütümüzü ziyarete geldi. Bazen örgütten görev istenir bazen örgüt görev verir. Şimdiye kadar hep örgütten görev istemiş bir arkadaşımızdır. Bu arada Bursa için önseçim kararı alındı. Bu bizi çok mutlu ediyor. Zaten önseçim olmayacağı zaman aday adayı olmayacağını bildirmişti. Hüseyin beyi dinleyelim, görücüye çıktılar” dedi.

 GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Özgecan cinayetine değinerek konuşmasına başlayan Hüseyin Akkuş, “Sürecin sadece ve sadece onu katledenler değil, 12 yıldır bu ülkeyi faşizan duygularla yöneten şu andaki yönetimin bir sonucu olduğunu düşünenlerdenim. Bu faşizan davranışların mutlaka 7 Haziran’da sandığa gömüleceğini, 2023 umutlarının Özgecan’larla birlikte sandıkta hayal olarak kalacağını biliyorum. O yüzden buraya geldiğim zaman İnegöl’de siyaset yapmanın zorluklarını bildiğim için Sayın Başkanımın bu konuda bir bayan olarak İlçe Başkanlığını yürütmesini önemsiyorum. 80 civarındaki cemaatin buradaki süreci doğru yönetemediğini ve AKP’nin yüzde 80’e yakın oy almasının nedeninin sonuçlarının Özgecan’ların bedenleri ile ödendiğini biliyoruz. O yüzden başkanımın ilçe başkanı olmasını önemsiyoruz. Biz sosyal demokratlar olarak 7 Haziran’da gereğini yapacağız” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24