www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

222. Şube İnegöl´e Açıldı

222. Şube İnegöl´e Açıldı

Kardeşler Yapı firma sahipleri Muzaffer Erezsarı ve Timur Erezsarı tarafından İnegöllülerin hizmetine sunulan Kütahya Seramik İnegöl Şubesi´nin açılışı dün düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Kütahya Seramik Firması´nın 222. Şubesi, Alanyurt Yolu üzerindeki Metal Sanayi Kavşağı mevkiinde hizmete girdi. Programa ilçe protokol üyelerinin yanı sıra Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral da katılım gösterdi.

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Törende konuşan Kütahya Seramik İnegöl Şubesi Sahiplerinden Muzaffer Erezsarı, ?Kütahya Seramik büyük bir aile, biz büyük bir aileyiz. Size büyük bir aile ile hizmet etmek için varız. En büyük atılımlardan birini yapmış bulunmaktayız. Size daha iyi hizmet etmek için buradayız. Böyle bir açılışımız gerçekleşiyor. Başta Belediye Başkanım, Başsavcım, iş ortağım, ailem ve siz dostlarım ile birlikte olmaktan onur duyuyorum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz? dedi.

 

İNEGÖL POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK BİR İLÇE?

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ise, ?Böyle bir günde, bu güzel nadide topluluk ile birlikte olduğumuz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu güzel mağazamızın açılışına hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Ülkemiz gelişiyor, büyüyor. Ekonomimiz hızla ilerliyor, dolayısıyla iş dünyasının birer temsilcisi olarak bizlerde hep birlikte çok çalışıyoruz. Çalışmanın mükâfatı başarıdır, bunun daim olması için farklı düşünmek, üretmek ve farklı çalışmalar ortaya koymak lazım. Bizde ekip arkadaşlarımız ile bu gayret içerisindeyiz. Sektörde hep bir şeyleri farklı yapmak istiyoruz. Sektörümüzde yapılan ne varsa yazalım, yapmayalım, farklı neler ortaya koyabiliriz bunları yapalım. Bu çalışmanın neticesi olarak, büyük ebatlı seramiklerin üretimi söz konusu oldu. Gururlar ve onurla sizlere ifade etmek istiyorum ki, büyük ebatlı seramiğimizi Çin´e ihraç edebiliyoruz. Modanın merkezi İspanya´ya satıyoruz ve ülkemize döviz kazandırıyoruz. İnegöl potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Şehir niteliğinde aslında, Eskişehir´i geçmiş durumda. Çok ilçe demeye dilim varmıyor ama. Hızla büyüyor ve gelişiyor ve bende bunu ibretle takip ediyorum. Her geçen gün yeni işyerlerinin açılıyor olması. Az önce Muzaffer kardeşimiz söyledi, biz hizmet için buradayız dedi. Bugün burası 222. şubesi. Ben bu mağazamızın İnegöl ekonomisine hayırlar getirmesini temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

 

İLÇE STATÜSÜNDE BÜYÜK BİR ŞEHİRİZ

Daha sonra konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ,?  İnegöl için bugün yine güzel günlerden birini yaşıyoruz. İnegöl şehri ticaretin, sanayinin merkezi, Mobilya´nın başkenti, ekonomik anlamda ülkemize çok ciddi katkılar sağlayan, ilçe statüsünde büyük bir şehir. Bu şehirde Allah´a şükür müteşebbis çok fazla, cesaretle yatırım yapan arkadaşlarımız çok fazla. Şehit olarak çok şükür bugünlere, hem sanayimiz, hem ticaretimizi büyüterek geldik. Yine ülkemizin ciddi markalarından ve dünyanın da kayda değer markalarından olan Kütahya Seramik´in ülkemize katkılarından dolayı tüm Kütahya Seramik çalışanlarına bir Türk vatandaşı olarak teşekkür etmek istiyorum. Şehrimizin bir diğer markası Kardeşler Yapı. Bizim arkadaşlarımız. Bu sektörde çok ciddi yatırımlar yapıyor. Özellikle yapmış oldukları yatırımlardan dolayı onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyor, ticari hayatlarında başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

2023 HEDEFLERİNE DOĞRU KOŞUYORUZ

Programda son konuşmayı gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,?  Gün geçmiyor ki şehrimizde yeni bir işletme açılmasın. Allah´a hamdolsun her gün yeni işletmeler açılıyor. Kütahya Seramik firmasının da şehrimize yeni bir heyecan getireceğine inanıyorum. Ülkemizin hedefleri var. Mesela 2023 yılında ihracat noktasın 500 milyar dolarlık hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunun için böylesi kıymetli işletmelere ihtiyacımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız önümüze hedefler koyuyor. Demek ki işletmecilerimizde hükümete güveniyor, istikrar var diyerek yatırım yapıyor. İnegöl´ünde katkısını es geçemiyorum. İnegöl ihracat noktasın 81 vilayet içerisinde 20. Sıraya gelmiş. Dış ticaret hacmi noktasında 1 milyar 200 milyon dolar seviyesine ulaşmış. Bunun kıymetini hep birlikte bilmek zorundayız. İnegöl bunun farkında, bizlerde daha fazla hizmet alabilmek adına canımızla,başımızla çalışacağız. İnegöl´ün üretmesine bizler yerel yönetimler olarak ön açarak kazma vurmaya devam edeceğiz? dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile açılış yapıldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01