www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

23 Nisan Coşkusu Başladı

23 Nisan Coşkusu Başladı

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumartesi günü Çocuk Sanat Atölyesi Etkinliklerinin yer aldığı bir program düzenledi.

Salı günü kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İnegöl´de erken başladı. İnegöl Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Cumartesi günü Çocuk Sanat Atölyesi faaliyetlerinin yer aldığı bir sergi ve program tertip etti. İnegöl´de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen programa; Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, siyasi parti temsilcileri, çocuklar ve aileleri katılım gösterdi.

Çocuk Sanat Atölyesinde hazırlanan eserlerin görücüye çıktığı sergiyle başlayan etkinlikler, daha sonra BMKSM salonunda sahne gösterileriyle devam etti. Burada çocuk korosunun seslendirdiği eserler ve enstrümantal kursuna devam eden çocukların gitar resitali, izleyenleri mest etti.

İlk ve Tek Çocuk Bayramı

Programın açılışında kürsüye çıkarak bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, ?Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızı 23 Nisan Bayramına özel olarak hazırladıkları bu müthiş program için tebrik ediyorum. Onları yürekten alkışlıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin (TBMM) kuruluşunun 99. yıldönümünü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Bu vesile ile şimdiden tüm çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye´nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenini ve umudunu göstermesi açısından çok önemli olduğunu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dünyada çocuklara atfedilen ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu da lütfen unutmayalım. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan sevgili çocuklarımıza bol bol zaman ayırarak, onlara zamanımızın en değerli vakitlerini ayıralım? dedi.

Çocuklar Bizim Geleceğimiz

İnegöl Belediyesi olarak çocukların nitelikli, bugünü tasarlayarak geleceğe yön veren vizyon kişiliğe sahip ve özgüveni yüksek bireyler olması adına birçok etkinliğe imza attıklarını dile getiren Kocaağa, ?Çocuklarımızın o masum yüzleri, içten ve samimi davranışları, dünyanın tüm güzelliklerini sunan o tatlı gülüşleri, okyanusları aşan o hayalleri hiç ama hiçbir vakit sonlanmasın istiyoruz. Bu amaçla Kültür Sanat Ve Gençlik Merkezi bünyesinde koro ve sanat atölye çalışmaları, Bilgi Kültür evlerinde eğitim çalışmaları, Belediyespor ve Doğa Sporları ve Turizm merkezi (Dostum) bünyesindeki çeşitli branşlarda verilen eğitimler ile çocuklarımızın zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz. Bugünde 23 Nisan Bayramına özel olarak hazırlanan Çocuk Sanat Atölyesi Sergisi, çocuk koromuzun seslendirdiği eserler ve enstrümantal kursuna devam eden çocuklarımızın gitar resitali geleceğimiz olan çocuklarımıza neden güven duymamız gerektiğini bizlere bir kez daha gösterdi. Tabi tüm anne ve babalarımıza da büyük bir görev düşüyor. O da çocuklarımızı gelecekte işlerini zoraki şekilde değil, severek, gönül vererek hiçbir zümreden emir almadan vatanına milletine ve devletine bağlı olarak ülkemize hizmet etmelerini sağlamak. İnşallah bilinçli, nitelikli, kendini her platformda en doğru şekilde ifade edebilen, günümüz dünyası ile entegre olabilmiş çocuklar yetiştirebiliriz. İnanıyorum ki, insanlığın en büyük arzusu olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz sevgili çocuklarımızın eseri olacak. Son olarak 23 Nisan´a özel gerçekleştirdiğimiz bu program ile çocuklarımızın bu özel bayramlarına güzellik katmanın mutluluğunu yaşarken, çocuklarımız bizim her şeyimiz geleceğimiz, yarınlarımız diyerek tüm çocuklarımıza en içten kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Bayramını kutluyorum? ifadelerinde bulundu.

Konuşma sonrası program, çocukların sahne gösterileriyle devam etti.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00