28 Şubat Kararı Yeniden Gözden Geçirilmeli

28 Şubat Kararı Yeniden Gözden Geçirilmeli

Sağlık Sen Bursa ve İnegöl Şubesi Basın Sözcüsü Hüseyin Aydın, 28 Şubat davasında alınan kararların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Sen Bursa ve İnegöl Şubesi Basın Sözcüsü Hüseyin Aydın, ?28 Şubat´ın 21´inci senesinde 21 sanığın ceza alması hakkında da açıklamalarda bulundu.

 

MÜCADELE ETMEK GÖREVİMİZDİR

Hüseyin Aydın, ?Siyasi görüşü, düşüncesi ne olursa olsun millet adına kim bir çivi çakıyorsa kim milleti önemsiyorsa, kim milletin değerlerine değer katıyorsa başımızın üstünde yeri var. Ama bu milletin değerleriyle, geleceğiyle kim oynuyorsa, kim çukur kazıyorsa da ona karşı mücadele etmek bizim en önemli görevimiz. Babamızın oğlu da olsa asla onu tanımayız. Memur-Sen ailesi olarak dün olduğu gibi bugün de aynı duruşumuzu devam ettireceğiz? dedi.

 

ADIM ATILMASI GEREKİYOR

21 tane sanığın müebbet hapis cezasına çarptırıldığını değerlendiren Aydın,?Bu sevindirici bir hareket ama baktığımız zaman bunun ev hapsine dönüştürülmesi ve o gün milletin burnundan getiren, bu ülkenin geleceğiyle oynayanların müebbet hapis almasına rağmen ev hapsine dönüştürülmesini doğru bulmuyoruz. Bu kararın tekrardan gözden geçirilip o zalimlerin de gerekli cezaları hapishanelerde çekmelerini arzu ettiğimizi ifade ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Aydın, 28 Şubat sürecinde bedel ödeyenlerin de haklarının iadesi noktasında bir an önce adım atılması gerektiğini dile getirdi.

 

ZALİMLERİN KARŞISINDA MAZLUMLARIN YANINDAYIZ

?Bizim Diyarbakır´da kurduğumuz cümleyle Edirne´de kurduğumuz cümle, Antalya´da kurduğumuz cümleyle Tokat´ta kurduğumuz cümle aynıdır? diyen Aydın, ?Biz bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için zalimlerin karşısında mazlumların yanında her zaman duruşumuzu göstereceğiz? şeklinde konuştu.

 

Ülkemizin geleceği için doğru bildiğimiz şeyi hiç çekinmeden söylemeye devam edeceğimizi ifade eden Aydın, milletimizin ve çalışanların sesi olduğumuzu ve onların teveccühünü kazanarak bugünlere geldiğimizi dile getirdi.

 

Aydın, ?İnşallah hedeflerimizden sapmadan Kurucu Genel Başkanımız Akif İnan´ın misyonundan, davasından sapmadan daha da ileriye taşıma mücadelesini birlikte vermeye devam edeceğiz? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07