28 Şubat kara bir leke

28 Şubat kara bir leke

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, “28 Şubat aktörleri ve Siyonist işbirlikçileri tarafından suçsuz yere tutuklanan 600’ün üzerinde vatandaşımızın mağduriyetlerinin kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Teşkilatından, Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat sürecinin 25’inci yılı dolayısıyla yazılı açıklama yapıldı.

POSTMODERN DARBE ÜZERİNDEN 24 YIL GEÇTİ

Konu ile alakalı açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, şu ifadeleri kullandı;  “Cumhuriyetin kurucu unsurlarının ağırlıklı olarak asker kökenli olmaları ile geleneksellik kazanan askerin siyasete müdahale alışkanlığı, hâkim görüşle örtüşmeyen görüşlerin halk nezdinde yaygınlık kazanması ve seçimlerde bu yönde gelişmelerin olması hâkim ve baskıcı yapının belirli aralıklarla yönetime müdahalelerinden olan 28 Şubat Postmodern darbesinin üzerinden 25 yıl geçti.”

6 MİLYON İNSAN FİŞLENMİŞ

“28 Şubatçıların yaptıklarının bir kısmından kısaca bahsedelim. Türkiye’nin, İslam aleminin ve tüm insanlığın refahı için yola çıkan Refah Partisi’nin kurmuş olduğu Refahyol hükümeti maddi ve manevi kalkınma, denk bütçe, işçi, memur, işveren ve köylünün yüzünü güldürmek, kalkınmaya hız vermek ve D-8 gibi dünya çapında projelerle yoluna devam ederken, ‘Batı Çalışma Gurubu’ adı altındaki ekip Refah Partisinin tüm faaliyetlerini izlemeye almış, askeri ve sivil bürokraside 6 milyona yakın insanı fişlediği belgelenmiştir.  Laiklik karşıtı faaliyetler adı altında Camiler gözetim altına alınmış ve askeri personel camilere giderek laiklik karşıtı fiil ve sözler diyerek Garnizon Komutanlıklarına bildirimler yapmışlardır. Her ildeki öğrenci yurtları, özel okullar, dernekler, vakıflar, kuran kursları , imam hatip okulları ve bu kuruma gidip gelenlerin sayısının kimlik tespitleri düzenli olarak yapılıyordu.”

MAĞDURİYETLERİN ORTADAN KALKMASINI İSTİYORUZ

“Bin yıl sürecek denilen bu planın, bugün tarihteki çöplükte yerini aldığını görüyoruz. Tarihteki bu kara lekenin bir daha tekerrür etmemesi için milletimiz ve tüm sorumluluk sahibi insanlarımızın gereken dersi aldığı kanaatimizi ifade etmek istiyorum. Bu hain darbe ile alakalı olarak başta Sn. Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm yetkililere sesleniyoruz. Devrin 28 Şubat aktörleri ve Siyonist işbirlikçileri tarafından suçsuz yere tutuklanan ve 25 yıldır mahkum edilen 600’ün üzerinde vatandaşımızın mağduriyetlerinin de bir an evvel ortadan kaldırılmasını talep ediyoruz. Ve bu konuda atılacak olan tüm adımları destekliyoruz.”

YENİDEN REFAH PARTİSİNE İHTİYAÇ VARDIR

“Gelinen bu noktada görüyoruz ki, gömdüklerini zannettikleri Milli Görüş ve Refah Partisi bugün çığ gibi büyüyerek tarihin altın sayfalarındaki yerini tekrar alırken; Yeniden Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisi milletin umudu olmuştur. Genel seçim ve hemen ardından yerel seçimlere gittiğimiz bu günlerde görüyoruz ki; tüm siyasi partiler kendi  ideojilerinin çökmekte olduğunu fark ettiklerinden yeniden 94 ruhuna dönmenin telaşına girmişlerdir. Bu ülkede yeniden Milli Görüşe ve Yeniden Refah Partisi’ne ihtiyaç vardır. Ve biz Yeniden Refah Partisi olarak diyoruz ki; milletimiz için artık biz varız.”



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68