2 PUAN KAYBETMEDİK, 1 PUAN KAZANDIK

2 PUAN KAYBETMEDİK, 1 PUAN KAZANDIK

Denizli Belediyespor karşısında istenilen oyunu sahaya yansıtamayan İnegölspor’da Teknik Direktör Mehmet Bulut; 2 puan kaybettiklerini, ancak oyunun geneline bakıldığında 1 puanı aldık demenin daha doğru olduğunu söyledi.

Kolay bir maç olacağı düşünülen Denizli Belediyespor müsabakasında dişli bir rakiple karşılaşan ve eksikleri nedeni ile orta alanda istediği oyunu kuramayan İnegölspor, beraberliği zor kurtardı.

UCUZ GOLLER YEDİK

Maçın ardından bir açıklama yapan Bordo-Beyazlı takımın tecrübeli hocası Mehmet Bulut, Denizli Belediyespor’un boş bir takım olmadığını vurguladı. Maç öncesi yaptığı açıklamalarda da “Sezonun en zor maçı olacak” diyerek müsabakanın çekişmeli olacağının sinyallerini veren Mehmet Bulut, istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirtti. Bulut, ilk golden sonra ikinciyi de bulabilsek maçın farka gidebileceğini kaydederek “Tabi 3 puanla ayrılmak isterdik. İlk golü bulduktan sonra ikinciyi de bulabilsek, maç farka dahi gidebilirdi. Gereksiz fauller yaptık ve çok ucuz, yemememiz gereken goller yedik. Daha sonra Mümin’in attığı golle 1 puanı aldık. Oyunun geneline bakacak olursak, istediğimiz oyunu oynayamadık” dedi.

14 HAFTA AYNI KADROYLA OYNADIK

Sahaya çıkan kadroda eksikler olduğunun hatırlatılması üzerine açıklamalarını sürdüren başarılı teknik adam, “Biz 14 hafta aynı kadroyla oynadık. Sonradan oynayan arkadaşlarımızın en büyük şanssızlığı, maç eksiklerinin olması. Yoksa onlar da iyi oyuncular. Tabi maç eksikleri ortaya çıktı. Burada o kardeşlerimizin de suçu yok, onlara bu şansı verme imkânımız olmadı. Canları sağ olsun” açıklamalarında bulundu.

OYUNUN GENELİNE BAKARSAK, “1 PUANI ALDIK” DEMEK DAHA DOĞRU

Basın mensuplarının “Rakip güçsüz görülerek konsantrasyon eksikliği oluşmuş olabilir mi?’ şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Mehmet Bulut, “Konsantrasyon eksikliği söz konusu değil. Ama futbolda bunlar var. Rakibimiz özellikle dışarıda etkili olan bir takım. 2 puan kaybettik, ama oyunun geneline bakacak olursak 1 puanı aldık demek daha doğru. İstediğimiz oyunu oynayamadık” diye konuştu.

DENİZ SAKATTI, ÇIKARMAK ZORUNDA KALDIK

Bulut, orta alanda yaşanan boşluğa ilişkin de; “Orta sahada Oğuz ve Deniz var. Oğuz yoktu, Deniz’i de çıkartmak zorunda kaldık. Zaten sakat sakat oynuyordu. Bunları göz ardı edemeyiz” diye cevap verdi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07