?3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ?

?3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ?

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Gümüşhanespor karşısında oynayacakları zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak, Sivas´a moralli gitmek istediklerini söyledi.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Pazar günü İnegöl´de ağırlayacakları Gümüşhanespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ

BordoBeyazlı temsilcimiz, Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını İnegöl İlçe Stadı´nda yaptığı idmanla sürdürdü.İdman öncesi açıklamalarda bulunan Güngör, ?Ligin boyu kısaldı. Artık son aşamaya geldik. Her maç, her dakika, her gol, her puan inanılmaz önemli olmaya başladı. Sadece bizim için değil her iki takım içinde çok kritik bir maç. İki takımın yüzde olarak Play-Off´takiyönünü çok etkileyecek bir karşılaşma ama biz içeride oynuyoruz. Bir çizgimiz var. İkinci yarı itibariyle bir çıkıştayız. Umarım bunu devam ettirmek nasip olur. Bunu yaparsak zaten kalan 4 haftaya da büyük bir umutla, büyük bir özgüvenle gireriz. Ama sonunda unutmamak lazım iyi bir takımla oynayacağız. Bu ligin güçlü bir takımı ile oynayacağız. Kaliteli sporcularla kurulu bir takım. Onlarında son haftalardaki performansı oldukça iyi. Umarım güzel bir karşılaşma olur. Centilmence, herkesin keyif aldığı bir karşılaşma olur. Biz kazanmak istiyoruz. Umarım bu 3 puanı hanemize yazdırırız ve Sivas´a güçlü bir moralle gideriz? dedi.

 

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Güngör, ?Artık taraftarımızın rol alması gerekiyor. Onlara büyük bir görev düşüyor. Bu oyunun sadece teknik ekip, sporcu, yönetimle olmadığını, bunun ana aktörlerinin taraftar olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu oyunda taraftar yoksa diğer aktörlerin hiçbir önemi yoktur. Ama umarım İnegöl taraftarı bu süreçte geçmişte olduğu gibi bugünde büyük bir fedakârlıkla desteğini verecektir diye düşünüyorum. Çünkü bazı liglerde bazı dönemlerde kırılma maçları olur. Bana göre Gümüşhane maçı da belki bizim bu süreçteki kırılma maçlarımızdan bir tanesidir. O nedenle 90 dakika değil 90 artılara bile çok ihtiyacımız olacak bir karşılaşma oynayacağız. Her dakika takımlarına verecekleri destekle büyük bir katkı yaparlar. Umarım bu hafta sonu seyircimiz bu görevini yerine getirir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50