www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

3 MAÇTA 15 GOL

3 MAÇTA 15 GOL

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta mücadele eden İnegöl ekipleri oynadığı 3 maçı da kazandı. U-19 ekibi ise haftayı bay geçti. Ekipler bu maçlarda 15 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü.

U-17 ekibi deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor’u 7-0 mağlup etti. Ekip bu skorun ardından oynadığı 19 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederek, topladığı 37 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

U-16 Ekibi ise Yeniceköy sahasında ağırladığı Zonguldak Kömürspor’u 2-0 mağlup etti. Ekip bu sonucun ardından oynadığı 19 maçta 12 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet elde ederek, topladığı 39 puanla 2. sıradaki yerini korudu.

U15 ekibi ise Yeniceköy sahasında ağırladığı Zonguldak Kömürspor’u 6-1 mağlup etti. Ekip oynadığı 19 maçta 12 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 40 puanla 2.sıradaki yerini korudu.

İnegöl Ekipleri böylelikle oynadıkları 3 müsabakadan da galibiyet ile ayrıldı.

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörleri yaptıkları açıklamalarda:

U15 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, “Akademi Liginin 21.Haftasında Zonguldakspor’u ağırladık. Rakibimiz özellikle son deplasman maçların da dirençli oyunu ve savunması ile göze çarpıyordu.  Müsabakaya istekli ve baskılı başladık. İlk devrede oyun anlamında zaman zaman istediklerimizi tam olarak sahaya yansıtamadık ancak pozisyonlara girdik. Golü bulduktan sonra oyunu ve skoru koparabilirdik ancak başaramadık ve devrenin sonunda duran toptan yediğimiz gol ile rakibimiz beraberliği yakaladı. 2. devrenin baslarından itibaren üst üste attığımız gollerle rakibimizin direncini kırmayı basardık ve farkı açmasını bildik. Oyuncularımı güzel oyun ve skordan dolayı tebrik ediyorum.”

U16 Teknik Sorumlusu Caner Taban, “B.G.G. Ligi'nin 21.haftasında sahamızda Zonguldak Kömürspor'u ağırladık. Maça rotasyonlu bir kadroyla başladık. Rakibimizin önde baskısı ve istekli oyunu karşısında istediğimiz oyunu oynamakta sıkıntı yaşadık. Kötü oyunu bir türlü lehimize çeviremedik. Saha içinde şahsi oynama çabaları bireysel hatalar rakibimizi hep oyuna ortak tuttu. Skoru kazanmamıza rağmen oyunu kazanamadık. Oyuncularımızın güzel dersler çıkaracakları bir maç oldu. Gerekli çalışmaları hafta içinde yapıp bu duruma neden olan görüntüyü azaltmak için tüm önlemleri alıp; hafta sonu oynayacağımız zorlu Tuzlaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.”

U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, “Spor Toto Bölgesel Gelişim U 17 ligi 21. Haftasında Zonguldak Kömürspor ile Kilimli sahasında karşılaştık. Takımımız sahanın her bölgesinde press yaptı. Pres altında iken pas yaptı topu rakibe vermedi maçta farka gitmemize rağmen takım taktiğimizi oyun disiplininden kopmadan uyguladıkları için takımımı tebrik ederim. Sporcularımız sezon başından bu maça kadar önemli gelişimler kat ettiler, bu beni çok mutlu etmekte. Gelişiyor olmamız istediğimiz ve arzuladığımız bir olay. Puan durumunda ki yerimize bakmadan hafta hafta gelişerek büyümeye devam edeceğiz. Bu galibiyeti sporcularım ile birlikte hafta içinde antrenman sırasında kolu kırılan ve bizlerden kısa süreliğine ayrı kalacak olan Mustafa Kibar Çiçek’e hediye ediyoruz.”  İfadelerini kullandı.

 

 

 İnegölspor  Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise, “Sporcu kardeşlerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Her hafta üzerine koyarak devam ediyoruz. U-19 ekibimiz grup lideri, U-17 ekibimiz grup 3.’sü, U-16 ile U-15 ekibimiz ise gruplarından 2.Sırada yer alıyor. Takımlarımızın ligin üst sıralarında olmaları bizleri son derece memnun ediyor. İnegölspor’umuzun her alanda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Özellikle maçlarımızda fazla gol atıp kalemizi gollere kapatmamız bizi ayrıca memnun ediyor. Çok fazla gol atmamız ve aynı şekilde kalemizde çok az gol yememiz takım içinde birlik, beraberlik, dayanışma, uyum ve arkadaşlığın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. İnşallah bu gençlerimiz gelecekte hem kulübümüze hem de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek. Ben sporcu kardeşlerimizi ve hocalarımızı tekrar tebrik ediyorum.”

Haber Merkezi    



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71