www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

3 PUAN BİZİ HEDEFE GÖTÜRÜR

3 PUAN BİZİ HEDEFE GÖTÜRÜR

İnegölspor Yardımcı Antrenörü Murat Endes, 3 puanlık sistemde puan farkının kapanmasının doğal olduğunu belirterek, Alacağımız 3 puanda bizi hedefe götürür diye düşünüyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 26. hafta programında Pazar günü lider Hatayspor ile kritik bir maça çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor, zorlu maçın hazırlıklarına dün tesislerde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Teknik Direktör İsmail Güldüren yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Mustafa Vargel, Caner Karakuş, Mehmet Can Işık katılmazken, Gökhan Güleç çalışmayı takımdan ayrı yaptığı düz koşu ile tamamladı.

PUAN KAYBETMEYECEĞİ ANLAMINA GELMİYOR

Antrenman öncesi takımın gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yardımcı Antrenör Murat Endes, Hatayspor karşılaşmasından mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, “Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Şampiyonluğa oynamak istiyorsak, kalan maçların tamamını kazanmak zorundayız. Bizim için Hatay deplasmanı kolay bir maç değil. Çünkü grup liderine konuk olacağız. Ancak baktığımızda iki maç öncesine kadar Hatayspor da sürpriz puan kayıpları yaşadı. Bu da onların puan kaybetmeyeceği anlamına gelmiyor. Hazırlıklarımız şu anda iyi gidiyor. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deplasmanda iyi bir futbol ortaya koymayı hedefliyoruz” dedi.

3 PUAN BİZİ HEDEFE GÖTÜRECEKTİR

Hatayspor maçının kendileri için şampiyonluk yarışına dâhil olabilecekleri kritik bir maç olduğunu belirten Endes, “Çünkü haftalar ilerledikçe maçlar azalıyor ve bu maçı kazanarak tekrar şampiyonluk yarışına dâhil olabiliriz. Aradaki puan farkını kapatmak için de bu önemli bir maç olacak. İstediğimiz sonucu alamazsak şampiyonluk yarışı bizim için uzaklaşır. 3 puanlık sistemde puan farkının kapanması doğal ancak biz kaybedersek diğer takımlar da potaya giriyor ve rakiplerimizin sayısı artıyor. O nedenle şampiyonluğa oynamak istiyorsak bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız. Alacağımız 3 puanda bizi hedefe götürür diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

SAKAT VE CEZALILAR CAN SIKIYOR

Sakat ve cezalı oyuncuların olduğunu ifade eden Endes, “Alişan ve Raif cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Mehmet Can ve Caner’de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Ancak biz sahaya 11 kişi çıkacağız ve diğer oyuncularımızda ellerinden geleni yapacaklardır” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19