www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

4 oyuncu profesyonel oldu

4 oyuncu profesyonel oldu

İnegölspor´un altyapıdan A takıma yükselen Mertcan Babat, Selimcan İnci, Emir Özsoy ve Ahmet Uçsoy ile 4´er yılık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Bayram Yardımcı şunları söyledi; "Uzun zamandır hocamız tarafından takımla birlikte antrenmanlara çıkarılan ve denenen altyapı sporcularımız Mertcan Babat, Selimcan İnci, Emir Özsoy ve Ahmet Uçsoy´u profesyonel yapıyoruz. Kendileri ile 4´er yıllık anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Biz kendilerine güveniyoruz. Gelecekte inşallah kendilerini daha iyi noktalarda göreceğiz. Şuanda A takımımızda altyapıdan yetişen 9 sporcu kardeşimiz var. Bugünkü imza töreninden sonra A takımımızda altyapımızdan yetişen sporcu sayısı 13 olacak. Genç ve altyapı ağırlıklı bir kadroya sahip olduk. Biz tüm oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah bu genç kardeşlerimiz hem İnegölsporumuza, hem de Türk futboluna uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet edecekler. Ben yapılan anlaşmanın hem kulübümüz hem de sporcu kardeşlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."İfadelerini kullandı.

 Mertcan Babat, Selimcan İnci, Emir Özsoy ve Ahmet Uçsoy ise A takıma yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, takıma faydalı olmak için ellerinden gelen gayreti göstererek, kendilerine verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirttiler

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29