www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

4 YIL ÖNCE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

4 YIL ÖNCE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

2011 Mayıs ayında amcasının evine ateş açan ve ardından olay yerine gelen polisle çatışan M.K´nın silahından çıkan merminin başına isabet etmesiyle yaralanan polis memuru Mahir Demirbağ, hayatını kaybetti. Demirbağ için resmi tören yapıldı.

   4 yıl önce bir operasyon sırasında başından yaralanan ve tedavisi devam eden, 1 yıl önce de malülen emekli olan polis memuru, hayatını kaybetti.

 

GÖZÜNE İSABET EDEN SAÇMALARLA YARALANMIŞTI

İnegöl´de 8 Mayıs 2011 tarihinde meydana gelen olayda, şuanda tutuklu bulunan zanlı M.K. Mahmudiye Mahallesi Suyolu Caddesi üzerinde bulunan amcasının evine ateş açmıştı. Olay yerine gelen polise de elindeki silahla mukavemet eden zanlı, uzun süre polisle çatıştı. Polislerin üzerine ateş açan zanlının silahından çıkan mermiler 7 kişiyi yaralarken, olay sırasında polis memuru Mahir Demirbağ da gözüne isabet eden saçma mermileri ile yaralanmıştı.

 

3 YIL SONRA MALÜLEN EMEKLİ EDİLMİŞTİ

Mahir Demirbağ, hemen İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılmış ve ardından Bursa´ya sevk edilmişti. Tedavisinin ardından bir yıl daha Emniyette çalışan polis memuru Mahir Demirbağ, 3 yıl sonra malülen emekli edildi. 4 yıldan bu yana tedavisi süren polisin, dün akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

RESMİ TÖREN YAPILDI

Hayatını kaybeden polis için dün Cerrah camii önünde resmi tören yapıldı. İkindi namazına müteakip kılınan Cenaze namazına; İlçe kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25