40 SANİYEDE SOYDULAR

40 SANİYEDE SOYDULAR

Kemalpaşa Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Sokak üzerinde bulunan bir market, maskeli hırsızlar tarafından 40 saniyede soyuldu.

Edinilen bilgilere göre olay, Kemalpaşa Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Sokak´ta bulunan İsmail Ç.´ye ait markette meydana geldi. Dün sabah saat 06.00 sıralarında plakası henüz belirlenemeyen bir araçla marketin yanına gelen yüzleri maskeli 4 hırsız, önce marketin etrafında keşif yaptılar. Mahallede kimsenin olmadığını fark eden hırsızlar, ellerinde levyelerle marketin kapısını kırarak içeri daldılar.Kapıyı kırarak içeri giren hırsızlardan 2´si, işyerinin alarm sesine rağmen hırsızlık işine koyuldular.

TÜM SİGARALARI ÇALDILAR

Marketin içine giren hırsızlar ilk olarak sigara bölümüne yönelerek ellerindeki poşetlere raftaki bütün sigaraları doldurdular. O sırada kasaya yönelen hırsızlar, masanın altındaki kilitle olan çekmeceyi de yerinden söküp aldılar. 40 saniyede marketi soyan hırsızlar geldikleri araçla olay yerinden kaçarak uzaklaştılar. İşyeri sahibi İsmail Ç., durumu Emniyete bildirerek yardım istedi. Emniyet ekipleri güvenlik kameralarına yansıyan hırsızları arıyor.

2 BİN 500 TL ZARAR

Olayı anlatan işyeri sahibi İsmail Ç.,?Alarmla birlikte uyanarak işyerine geldim ama kimse yoktu. İşlerini bitirip gitmişler. Polisi aradık, incelemelerde bulundular. Kamera kayıtlarını incelediler. Hırsızların 4 kişi oldukları ortaya çıktı. Alarmın ötmesi neticesinde içerdeçok fazla duramamışlar. 40 saniyede alabildikleri kadar sigara almışlar. İçerisinde 500 liraya yakın paranın bulunduğu çekmeceyi de söküp alıyorlar. Kapıya da zarar vermişler. 2 bin 500 lira civarında hırsızlık yapmışlar. Allah kimsenin başına vermesin. Son zamanlarda bu tarz hırsızlık olaylarının olduğunu görüyoruz. İnsanlar mağdur oluyorlar. Emniyetin görevini yaparak bu hırsızları adalete teslim edeceklerine inanıyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07