40 YILLIK TECRÜBEMİ AKTARMAK İSTİYORUM

40 YILLIK TECRÜBEMİ AKTARMAK İSTİYORUM

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Muammer Subaşı, Tecrübe parayla satın alınan bir şey değil, okulu da yok ancak yaşayarak öğreniliyor. Öğrendiğimiz tecrübe ve bilgi birikimini genel yönetime yansıtmak istiyoruz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl`e gelen AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Muammer Subaşı, dün gazetemiz Haber Yorum’u ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

40 YILLIK TECRÜBEMİ AKTARMAK İSTİYORUM

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan aday adayı Muammer Subaşı, “İnegöl bizim hayatımızda çok önemli bir yere sahip. Ben İnegöl’e 78’de geldim, 2004’e kadar buradaydım. Bu süreç içerisinde burada okul müdürlüğü yaptım, Milli Eğitim’de şube müdürlüğü yaptım, 94 seçimleriyle beraber Belediye Başkan Yardımcılığına geçtim. O süreç içerisinde Milli Eğitim’de bütün okulların tamamını dolaştık, ihtiyaçları giderdik, okul öğretmenleriyle, müdürleriyle, muhtarlarıyla, imamlarıyla devamlı teşvik-i mesaimiz oldu. Bu nedenle İnegöl’de tanınma noktasında bir sıkıntım yok. İnegöl’den ayrılalı 11 yıl oldu, 2004’te Genel Sekreter Yardımcısı olarak rahmetli Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ile beraber Bursa’ya gittim. 5 yıl orada çalıştım. Hikmet Şahin ile toplamda 15 yıl idareci olarak çalıştım. 2009-2012 yılları arasında da BUSKİ Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Bu arada 2011 seçimlerinde Milletvekili aday adayıydım. 2014 seçimlerinde Türkiye’nin 4. büyük ilçesi olan Osmangazi’den Belediye Başkan aday adayı oldum ama parti yöneticileri mevcut başkan ile yola devam edileceğini belirttiler. Bu seçimlerde de Türkiye’nin belirlediği belli ilkeler var, yeni bir Türkiye’den bahsediliyor. Yeni Türkiye oluşurken yeni anayasa gerekecek. Bu günlerde en çok konuşulan Başkanlık sistemi var. Her şeyden önce bir hedef belirlenmiş; 2023 deniliyor. Bu vizyona uygun olarak bir takım yapısal değişiklikler yapılmakta. Ardından gençlere yönelik 2053 ve 2071 vizyon hedefleri var. Bu süreç içerisinde edindiğimiz devletteki yaklaşık hizmetimiz 40 yıl. 40 yıllık süreç içerisinde edindiğim tecrübe ve bilgi birikimini uygulama alanında daha geniş alanlara uygulamak istiyorum. 1969’dan beri siyasetin içerisindeyim, Milli Görüş genelinden geliyorum. Ardından bürokratik bir yönüm, tecrübem var. Türkiye’nin geçmekte olduğu sıkıntılı bir dönem var. İçten ve dıştan gerek partiye gerek hükümete gerekse partinin liderine karşı bir saldırı var. Bu noktada biz nasıl katkı koyabiliriz, nasıl onların daha rahat hareket etmelerini sağlayabiliriz noktasında çalışacağız. Şuana kadar ilkelerimizde bir sapma olmadı, kimseye yanlışımız olmadı. Ne söylenirse onu yerine getirme çabasını sarf ettik. Bundan sonra da böyle olacaktır. Bu noktada parti yöneticilerini rahatlatma adına böyle bir yola çıktık. Tecrübe parayla satın alınan bir şey değil, okulu da yok ancak yaşayarak öğreniliyor. Öğrendiğimiz tecrübe ve bilgi birikimini genel yönetime yansıtmak istiyoruz. Genel yönetimin yapısında var olan eğitim komisyonlarında, İçişleri Bakanlığı’nın belediyeler ile ilgili olan komisyonlarında, personel ve insan kaynakları noktasında katkımız olabileceğini düşünüyoruz. Bu noktada yola çıktık. Vatandaşlarımız teveccüh gösterirse, parti yöneticilerimiz bizimle ilgili olumlu bir karar verirlerse, Cenab-ı Hakk da nasip etmişse bu iş olur. Bu yolda varız” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00