www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

4. KATTAN DÜŞTÜ

4. KATTAN DÜŞTÜ

Alanyurt Arı sitesinde görme engelli ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 73 yaşındaki Tevfik Yiğit, 4. Kattaki evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Alanyurt Arı sitesinde oturan 73 yaşındaki görme engelli ve            Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Tevfik Yiğit, evden çıkmak için kapı yerine balkona doğru hareket edince, 4. kattan aşağıya düştü. Kafa üstü toprak zemine düşen yaşlı adam, feci şekilde can verdi.

KAPI YERİNE BALKONA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Alanyurt Arı sitesinde oturan kızı ve damadının yanında kalan Tevfik Yiğit, sürekli köyüne gitmek istediğini söylüyordu. Dün sabah kızı uyurken ayakkabılarını giyerek dışarı çıkmak isteyen Tevfik Yiğit, daire kapısı yerine balkona yöneldi. Kapıdan çıktığını zanneden yaşlı adam, 4. Kattan sitenin içerisine toprak zemine düştü.

DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI

Yüz üstü düşen yaşlı adam, ağır şekilde yaralandı. Sesi duyan Tevfik Yiğit’in kızı uykusundan uyanıp balkona koşunca, babasını yerde kanlar içerisinde gördü. Yaşlı adamım düştüğünü gören vatandaşlar da durumu hemen 112 acil servise bildirdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekibi, kalbi duran adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak hayatta kalması için mücadele ettiler. Olay yerinde yapılan müdahale ile yaşlı adamın kalbini yeniden çalıştırıldı. Daha sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirtilen Tevfik Yiğit, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı.

Tevfik Yiğit’in cesedi, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye gelen yaşlı adamın kızı ve damadı ise gözyaşlarına engel olamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19