4 OYUNCU MARKAJDA

4 OYUNCU MARKAJDA

Manavgat’ta devre arası kampını sürdüren İnegölspor’da transferde de hareketli günler yanşıyor. Yönetimin 4 oyuncu ile görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. Sefa Aksoy transferinde de büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

Bir yandan Manavgat’ta devre arası kampını sürdüren İnegölspor’da transferde de hareketli günler yanşıyor. Yönetimin şuanda 4 oyuncuyla irtibat halinde olduğu, bu oyunculardan ikisinin kadroya dahil edilmesi için çalışıldığı öğrenildi.

 

SEFA YOLDA

Bordo Beyazlı yönetimin Teknik Direktör İsmail Güldüren ile temaslarda bulunarak sürdürdüğü transfer görüşmelerinde, bir sağ açık ve bir ön liberonun takıma dahil edileceği ifade edildi. İnegölspor’da bir süredir gündemde olan Sefa Aksoy transferinde de mutlu sona yaklaşıldı. Yönetimin yanı sıra Teknik Direktör İsmail Güldüren’in de görüştüğü Sefa’nın imzaya yakın olduğunu, transferde ufak pürüzler kaldığı bildirildi.

 

İNEGÖLSPOR PLAY-OFF OYNAR

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, devre arası kampının iyi geçtiğini belirtti. Sakatlıkların düzelmesi ve transferlerle birlikte takımın gücünün artacağını kaydeden Güldüren, “Sakatlıklar geçtiğinde ve transferleri de yaparsak İnegölspor Play-Off oynar” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN TAKIMI GÖRMEK

Oynanan ilk hazırlık maçında Silivrispor karşısında alınan mağlubiyeti takmadıklarını da ifade eden Güldüren, “Burada önemli olan takımı görebilmek. Çok yoğun çalışıyoruz. 2 günde 5 antrenman yaptıktan sonra bu maça çıktık. Karma bir takımla oyuncularımızı görmek istedik. İstediğimiz transferlerimizi yapar ve sakatlıkları atlatırsak lige kadar hazır hale geliriz” diye konuştu.

 

15 OCAK’TA İNEGÖL’DE TOPLANILACAK

İsmail Güldüren, kamp süresincede transferi bitirmeyi amaçladıklarını da belirterek şöyle konuştu: “11’inde Bandırma maçını oynadıktan sonra 12’sinde kampı sonlandıracağız. Ara verdikten sonra İnegöl’de de 15’inde toplanıp Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başlayacağız.”



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68