5 KÖYE İÇME SUYU MÜJDESİ

5 KÖYE İÇME SUYU MÜJDESİ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı hizmetlerinin tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, İnegöl’ün 5 köyüne içme suyu hattı yapılacağını açıkladı.

İnegöl köylerinde yaşanan içme suyu sorunu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i harekete geçirdi. Milletvekli Şahin, yaptığı çalışma sonucunda 5 köye içme suyu hattı yapılacağını müjdeledi.

 

Kırsal alanlardan kentlere olan göçün hızını kesebilmenin yolunun, köylerin altyapı hizmetine kavuşturulması olduğunu belirten Şahin, bu amaçla köylere içme suyu, yol ve kanalizasyon başta olmak üzere temel hizmetleri en kısa sürede götürmeye çalıştıklarını bildirdi. Kırsal alanlardaki altyapı hizmetlerinin İl Özel İdare Müdürlüğü’nce KÖYDES (Köylerin Altyapısını Destekleme) projesi aracılığı ile gerçekleştirildiğini kaydeden Hüseyin Şahin, 736 bin liralık ihale yapıldığını aktardı.  İnegöl’ ün Hilmiye, Dömez ve İnayet köylerine içme suyu hattı, Hamamlı Köyü’ne içme suyu hattı ve su deposu, Kulaca Köyü’ne de su deposu yapılacağını söyleyen Şahin, Süle Köyü’nün içme suyu deposu yapım işinin de bayram sonrasında ihale edileceğini sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07