60 BİN KİŞİ HİZMET ALIYOR

60 BİN KİŞİ HİZMET ALIYOR

İnegöl´ün güçlü ekonomiye sahip örnek bir üretim merkezi olduğunu belirten İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdiresi Fatma Tekin, İnegöl SGM´den 60 bin kişinin hizmet aldığını söyledi.

 

İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdiresi Fatma Tekin, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, ilçe ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Müdire Fatma Tekin, SGM´lerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüklerine bağlı olarak çalışan kurumlar olduklarını söyledi. Tekin, SGM´lerin tek noktadan hizmet mantığıyla bulundukları bölgelerdeki vatandaşların sosyal güvenliğe ilişkin işlemelerini, şehir merkezlerine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak yapmayı hedefleyen kurumlar olduğunu belirterek, ?İnegöl SGM Müdürlüğü olarak ilçemizdeki çalışanlarımıza ve işverenlerimize en iyi hizmeti verme arzusundayız. İşveren temsilcisi olan sizlerle, bu hizmetlerimizi daha verimli nasıl yapacağımızı konuşmak ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istedim? dedi.

 

60 BİN KİŞİ HİZMET ALIYOR

İnegöl SGM´den yaklaşık 60 bin kişinin hizmet aldığına vurgu yapan Fatma Tekin, ?SSK ve Bağ-Kur´lu vatandaşlarımızın kurumuzdan en iyi hizmeti alması için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışanların yanı sıra işverenlerin de bizlerden beklentilerine cevap vermek için gerekenleri yapmaya hazırız. Bu konuda İTSO ile ortak çalışmalar yapmak isteriz? şeklinde konuştu.

 

BÜROKRASİ BÜYÜK BİR DEĞİŞİM İÇİNDE

İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Oda Başkanı Metin Anıl ise, son yıllarda bürokrasinin büyük bir değişim yaşadığını söyledi. Geçmişte bürokratlara ulaşmanın çok zor olduğunu günümüzde ise daha iyi hizmet vermek için vatandaşları ziyaret ettiğini vurgulayan Anıl, ?Ziyaretinizden çok memnun olduk. SGM´ler hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Bu kurum sayesinde SGK ile ilgili işlemler yapmak için Bursa´ya gitmeye artık gerek kalmadı? diye konuştu.

 

Metin Anıl, İTSO olarak İnegöl SGM ile her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını da belirterek, üyelerinin kurumdan ne tür talepleri olduğunu tespit edeceklerini ve bu şekilde karşılıklı iş birliği yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54