www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

60 TAEKWONDOCU KUŞAK SINAVINA GİRDİ

60 TAEKWONDOCU KUŞAK SINAVINA GİRDİ

Karadeniz Güvenspor Kulübü taekwondocuları, Alanyurt Kocatepe kapalı spor salonunda gerçekleşen ikinci dönem kuşak terfi sınavında ter döktü.

Sporcularla birlikte velilerin de yoğun ilgi gösterdiği kuşak sınavı; Kuşak sınavı Türkiye Taekwondo Federasyon üyesi ve Bursa Taekwondo İl Temsilcisi Turgay Aydın, milli sporcu ve milli antrenörler Bursa Taekwondo Hakem Komite Başkanı İlhan Zaralı ile İnegöl Belediye Antrenörü Süleyman Dindar, taekwondo gençler milli takım antrenörü Coşkun Yıldız, taekwondo yıldızlar milli takım antrenörü Mücahit Altıner ve İnegöl antrenörlerinin hocası Asım Kaya nezaretinde gerçekleştirildi. Karadeniz Güvenspor kulübü Başkanı Metin Öztürkoğlu ve yönetim kurulu taekwondo sorumlusu Mustafa Çakal’ın da hazır bulunduğu sınavda, 60 sporcu komisyon üyelerinin önünde ter dökerek bir üst kuşağa terfi etti.

 

Karadeniz Güvenspor kulübü antrenörleri Mehmet Küçükdağ, Mustafa Ergen ve alt yapı antrenörü Halim Yıldızhan, komisyon üyelerine ve kulüp sporcularını yalnız bırakmayan kulüp başkanına Metin Öztürkoğlu’na, öğrenci velilerine teşekkür etti.

Kuşak sınavına ilişkin bir açıklama yapan Karadeniz Güvenspor kulübü yönetim kurulu üyesi taekwondo sorumlusu Mustafa Çakal, “Kulübümüz yaklaşık iki aydır taekwondo branşında da hizmet vermektedir. Henüz 1 ay olmasına rağmen çok büyük ilgi görmüştür. Kulübümüzün 60 lisanlı sporcu olması bizleri çok mutlu etmiştir. Ayrıca 2 Eylül’de Konya’da düzenlenecek minikler Türkiye taekwondo şampiyonasına kulübümüzü temsilen beş taekwondocu gidecek. Biz kulüp olarak sporcularımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Kulübümüzü temsil eden sporculara ve antrenörlerine başarılar diliyorum” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00