7 FARKLA GELEN LİDERLİK

7 FARKLA GELEN LİDERLİK

Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Burhan Demir, U-17 Ligi 7. Grup´ta bulunan takımlarının deplasmanda karşılaştığı Yıldırım Beyazıt Gençlik Spor´u 7-0´lık skorla geçerek ilk haftadan liderliğe yerleştiklerini belirtti.

 

Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Burhan Demir, U-17 Ligi 7. Grup´ta bulunan genç takım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Burhan Demir, ?U-17 Ligi 7. Grup´ta mücadele eden takımımız ilk maçında deplasmanda Yıldırım Beyazıt Gençlik Spor takımını Resul (3), Umut Can (2), Enes ve Mert Gümüş´ün attığı goller ile 7-0 yenerek ilk haftada liderliğe oturdu.Kulübümüz yönetim kurulu tarafından sezon başında belirlenen 3 hedeften biri olan Altyapıda ciddi bir yeniden yapılanma çalışmasısürdürüyoruz.Özellikle bütün liglere katılım gösterdik ve bazı gruplarda hedefimizi üst gruplara oyuncu hazırlamak olurken bazı gruplarda ise hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik.U-17 yaş grubunda hedefimiz ise şampiyonluk.Bu doğrultuda sezon başından beri Altyapı Koordinatörümüz Serkan Yalçın hocamızın önderliğinde çalışmalara devam ediyoruz.Elimizde bulunan kadroya gerekli takviyeleri yaparak daha da güçlendik ve yapılan bu yatırımların sonucunu ilk haftadan almaya başladık.Yıldırım Beyazıt Spor maçında takımımız baştan sona üstün bir futbol sergiledi ve yakaladığı sayısız gol pozisyonlarından sadece 7 tanesini gole çevirebildi.Öncelikle Teknik Kadromuzu ve futbolcularımızı farklı galibiyet sebebi ile kutluyorum.İlk hafta sonunda grupta lider olduk.Önemli olan lider kalmak ve sezon sonunda grubu şampiyon bitirmektir.Bu bilinç ve inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz.İkinci haftada rakibimiz Ağaköy Spor takımı bu maçı kazanacak güçteyiz.İnşallah kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak maçı kazanmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00