www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

7. Şubelerine Babalarının İsmini Verdiler

7. Şubelerine Babalarının İsmini Verdiler

6 Şubesi Olan Osmanlı Tatlısı firma sahipleri Selçuk, Oğuz, Gökhan Korkmaz Kardeşler, yılların tatlıcısı ve aynı zamanda ustaları olan babaları Fehmi Korkmaz için bir vefa örneği sergileyerek yeni açtıkları 7. Şubeye babalarının ismini verdiler.

6 Şubesi Olan Osmanlı Tatlısı firma sahipleri Selçuk, Oğuz, Gökhan Korkmaz Kardeşler, yılların tatlıcısı ve aynı zamanda ustaları olan babaları Fehmi Korkmaz için bir vefa örneği sergileyerek yeni açtıkları 7. Şubeye babalarının ismini verdiler. Geçtiğimiz gün Cuma Mahallesi Hastane Caddesi No-22/A adresinde açılan Tatlıcı Fehmi Usta ismiyle 7. Şubesini açan Osmanlı Tatlısı firma sahipleri Korkmaz Kardeşler, yeni açtıkları iş yerine babalarının ismini vererek yıllardır İnegöl´e hizmet ettikleri Osmanlı Tatlısı firmasına Tatlıcı Fehmi Usta olarak rakip oldular.

Dualarla açılan iş yerine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu ve meclis üyesi adayları, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Parti temsilcileri, Diğer siyasi Parti temsilcileri ve birçok vatandaşın katılımıyla coşkuyla gerçekleştirildi.

Açılışta açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban; ?Öncelikle Cumanız mübarek olsun. Güzel bir günde, güzel bir iş yerinin açılışını gerçekleştirmek için buradayız. Tabi Allah nasip ederse Pazar günü tüm ilçe sakinleri hep birlikte sandıklara gideceğiz ve vatandaşlığımızın sorumluluğunu yerine getireceğiz. Ben öncelikle seçimlerin hem şehrimize, hem Ülkemize ve Aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tabi beraberinde bu şehirde yeni işletmelerin açılması bizim için onur ve gurur, kıvanç duyuyorum bundan dolayı tabi kıymetli kardeşlerimiz az önce özellikle sordum, isim değişikliğimi var, farklı bir şubeleşmemi var, babamızın adına inşallah bu markayı oluşturacağız dediler bundan dolayı da çok mutlu oldum. Yerelde başlayarak inşallah bölgesel, inşallah uluslararası da şubeleşmeye gider diyorum. Çünkü neler yaptığını ben iyi kötü biliyorum,  gerçekten başarılı olabilecek bir firma bugüne kadar zaten şehrimize kaliteli hizmetler ile bana göre büstünü ispat etmiş bir işletme, bundan sonrada Allah yollarını açık etsin inşallah, Allah utandırmasın diyor bu güzel işletmenin öncelikle şehrimize, Bursa´mıza ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum.? Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dualar ile kurdele kesimi gerçekleştirilen iş yerini misafirlere tanıtan Korkmaz kardeşler gelen misafirlere tatlı ikramında bulundular.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19