75. Yıl´dan Şehit Ailelerine Ziyaret

75. Yıl´dan Şehit Ailelerine Ziyaret

75.Yıl İlkokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen değerler eğitimi projesi kapsamında, İnegöllü şehit ailelerini ziyaret etti.

75. Yıl İlkokulu Müdürü Hasan Altınoğlu, sınıf öğretmeni Songül Arslan ve öğrenciler, beraberinde İnegöl İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan ile birlikte, vatan savunmasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Yavuz Mete ile Uzman Onbaşı İbrahim Aygül´ün ailelerini ziyaret etti.

İnegöl İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, Şehit yakınlarına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan´ın selamlarını ileterek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

75. Yıl İlkokulu Müdürü Hasan Altınoğlu ise, "Şehit düşmüş genç kardeşlerim sayesinde bu topraklar yurt olmuştur. Anadolu´da bin yıllık geçmişimizde, yüz binlerce şehidimiz ve gazimiz olmasaydı, bu topraklar bize vatan olmazdı. Sizlere çok şey borçluyuz. Bu borcumuzu ödememiz mümkün değildir. Sizler daima gönlümüzdesiniz. Vatan sevgisi ve şehitlerimize saygı duymayı genç nesillere aktarabilmek için öğrencilerimizle birlikte bu ziyareti gerçekleştirdik. Şehitlerimize Allah´tan rahmet sizlere de sabırlar diliyorum" dedi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve edilen dualar sonunda, şehit yakınlarına hediyeler takdim edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32