www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

8 Madde karara bağlandı

8 Madde karara bağlandı

İnegöl Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında 8 gündem maddesi oylanarak karara bağlandı.

İnegöl Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 8 gündem maddesi oylanarak karara bağlandı.

 

KAMULAŞTIRMALAR SÜRÜYOR

Mecliste plan ve bütçe komisyonundan gelen maddeler arasında 4 ve 5’inci maddelerde Hamidiye Mahallesi ile kırsal Karagölet Mahallesinde bulunan toplam bin 400 m2 alanın kamulaştırılması görüşüldü.

 

AMAÇ VATANDAŞTA BİLİNCİ ARTTIRMAK

Gündemin 6. Maddesinde ise sokak hayvanlarının kontrolü konusunda Çevre ve Sağlık komisyonunun hazırladığı rapor meclise sunuldu. Raporun okunmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Barınağımızda ekiplerimiz tarafından sokak hayvanlarımızla alakalı gerekli çalışmalar yapılıyor. Amacımız vatandaşlar tarafından hayvan bilincinin artırılmasını sağlamak. Bunu yaptığımız zaman sokak hayvanlarımızla alakalı topyekun bir çalışma yapmış oluruz” dedi.

 

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE

Gündemin 7. Maddesinde de uyuşturucu kullanımı ve madde bağımlılığı konusu görüşüldü. Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından yapılan araştırma raporu açıklandı. Başkan Alper Taban, “Suç konusunu araştırdığımızda, 12 bin adet suç adliyeye yansımış. Bunun azalması çok güzel olur. Nüfusun artışına göre artmıyor olması da kısmen sevindirici. İNGADEM gerçekten bu konuda başarılı bir proje” dedi.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01