MOBESEDE FLAŞ GELİŞME İHALEYE ÇIKIYOR

                      MOBESEDE FLAŞ GELİŞME İHALEYE ÇIKIYOR

İnegöl’de uzun zamandır kurulması beklenen MOBESE, nihayet 28 Kasım 2013 Perşembe günü ihaleye çıkıyor.

 

İnegöl’ün 2 buçuk yıldır kurulmasını beklediği MOBESE sistemi, nihayet ihaleye çıkıyor. 14 Haziran’da protokolü imzalanan MOBESE, 28 Kasım’da ihaleye çıkacak. Türk Telekom’dan kiralama usulü ile alınacak MOBESE hizmetiyle ilgili ilk etapta 92 kamera kurulacak.

 

14 Haziran 2013 günü İnegöl’ün eski Kaymakamı Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Tandoğan, Bursa Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürü Vehbi Karadağ, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç ve Türk Telekom Bölge Müdür Yardımcısı Hasbi Şahin MOBESE için protokolü imzalamıştı. İnegöl Belediyesi Emniyet Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü ise Türk Telekom’la ayrı ayrı iki protokol imzalamıştı. Bu tarihten itibaren İl Özel İdare’nin her şeyi hazır olan MOBESE için ihaleye çıkması bekleniyordu.

 

MOBESE için müjdeli haber dün geldi. İl Özel İdaresi İnegöl Emniyet Müdürü Murat Sevinç’e ihalenin 28 Kasım’da yapılacağını bildirdi.

 

Haber Yorum Gazetemiz Genel Müdürü Ümit Karaş, Genel Yayın Yönetmeni Şerif Gürbaş ve Reklam ve Pazarlama Müdürü Osman Gürbaş’ın Emniyet Müdürü Murat Sevinç’e gerçekleştirdiği ziyarette kendilerine gelen bilgiyi paylaşan Müdür Sevinç, tarihle ilgili kesin bir ifade olmadığını, en geç 28 Kasım’a kadar ihalenin yapılacağının bildirildiğini söyledi. Haber Yorum Gazetesi yöneticilerini ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu kaydeden Murat Sevinç, ayrıca yeni emniyet binası ve ilçede emniyetle ilgili konularda da istişarelerde bulundu.

 

 Haber Yorum Gazetesi yöneticileri, Emniyet Müdürü Murat Sevinç’e yaptıkları ziyaretin ardından, bir süre önce İnegöl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş’ı da ziyaret etti.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22