www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MHP`DEN KENT KONSEYİNE DESTEK

   MHP`DEN KENT KONSEYİNE DESTEK

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve beraberindeki Yürütme Kurulu üyeleri, nezaket ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Kent Konseyi üyelerini Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, İlçe Başkanı Müfit Besler, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. Çiçek takdiminin ardından söz alarak bir konuşma gerçekleştiren Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, çalışmalarını ve projelerini anlatan bir dosyayı MHP’li yöneticilere takdim etti.  Cerrah, bir düşünce kulübü gibi çalıştıklarını, her türlü proje ve öneriye önem verdiklerini belirterek Kent Konseyi’nin İnegöl’e dair projelerine destek istedi. Cerrah, “Üç aylık çalışma programı içerisinde farklı kurumlara 30 proje sunduk ve bunların bazılarını da basınla paylaştık. Burada yaşayan herkesin İnegöl’e vefa ve saygı borcu var. Bundan dolayı da herkesin bu kente müspet anlamda katkı sağlama zorunluluğu bulunuyor” dedi.

PROJELERİ ÇOK ÖNEMLİ VE ANLAMLI BULUYORUZ

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ise konseyin birçok üyesini tanıdıklarını, çalışmaları yakından takip ettiklerini ve İnegöl’e farklı bir heyecan kattıklarını söyleyerek, “Gerçekleştirdiğiniz bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. Kent Konseyi’nin başlatmış olduğu özellikle kaldırım işgallerinin bitmesi ve başta mobilyacılar olmak üzere İnegöl’ün tanıtımına katkı sağlayacak fotoğrafların kataloglara konması projelerini çok önemli ve anlamlı buluyoruz. Bu tarz İnegöl’ün tanıtımına ve menfaatine katkı sağlayacak her projenin sonuna kadar arkasındayız” şeklinde konuştu. Meclis üyeleri ve partiye gönül vermiş üyelerin soru cevap şeklindeki konuşmalarıyla devam eden program yaklaşık 1,5 saat sürdü.

ONA VE EKİBİNE GÜVENİYORUM

Ziyaretin sonunda söz alan İl başkanı Hasan Toktaş, yaptığı kısa konuşmada “Haydar Başkan ile çocukluğumuz beraber geçti. Azmini ve heyecanını iyi bilirim. Ona ve ekibine güveniyoruz, başarılı olacaklardır” dedi.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00