www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ

 ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ

Eymir Mahallesi'nde ikamet eden engelli vatandaş Pelin Ergin`i konuk eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, engellilerin sorunlarını hep birlikte kaldıracaklarını söyledi.

 Eymir Mahallesi’nde ikamet eden engelli vatandaş Pelin Ergin, önceki gün Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.

 BİZE YÖNELİK ÇALIŞMALARINI BİLİYORUZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Pelin Ergin, “Başkana, bizlerin zaman zaman karşılaştığı zorluklarla ilgili ve bize faydalı olabilecek konularda düşüncelerimi ilettim. Bizim gibi dezavantajlı insanlara yönelik belediyemizin çalışmalarını ve desteklerini biliyoruz. Bu tür destek ve çalışmaların devamını istiyoruz. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 ENGELLERİ HEP BERABER KALDIRACAĞIZ

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “Pelin kardeşimizin ziyaretinden dolayı memnun oldum. Bizler bu özel insanlarımıza yönelik çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ama yetmez,  daha güzel daha engelsiz yaşam sağlamak için hizmet üretmeye çalışacağız. Engelleri hep beraber kaldırırken diğer taraftan bu özel insanlarımıza gerekli saygıyı ve özeni göstermeliyiz” şeklinde konuştu. 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00