İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

 İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Oyak Renault ile oynadığı hazırlık maçından 3-1’lik galibiyetle ayrılan İnegölspor, ligin açılış maçında Bursa Atatürk stadında karşı karşıya geleceği Tokatspor maçı hazırlıklarına başladı. İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Tokat maçıyla li

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Pazar günü Kulüp Tesislerinde Oyak Renault ile bir hazırlık maçı oynayan İnegölspor, rakibini Mümin (2) ve Mustafa Vargel’in atmış olduğu goller ile 3-1 yendi. Oynanan hazırlık maçının ardından maça ilişkin bir değerlendirme yapan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut,  futbolcuların performansından memnun olduğunu söyledi.

 

İNŞALLAH ARZU VE İSTEK LİGE YANSIR

Son hazırlık maçını Oyak Renault ile oynadıklarını aktaran başarılı Teknik adam Bulut, “İlk yarı itibariyle iyi oynadığımızı söyleyemem. İkinci yarı özellikle topa sahip olduğumuz dönemlerde pozisyonlarla golleri bulduk. Oyunun geneline bakacak olursak, eksiklerimiz var, zaman içerisinde bu eksiklikleri de gidererek, lige hazır hale geleceğiz. Tüm futbolcularımızın performanslarından memnunum. İnşallah arzu ve istek lige yansır.  Ligde de arzu ettiğimiz sonuçları alırız.” dedi.

 

BÜTÇEMİZE UYGUN TRANSFER YAPABİLİRİZ

Transfer konusuna da değinen Mehmet Bulut, “Bir iki oyuncuya ihtiyacımız var. Ama transfer yapmak içinde transfer yapmayı düşünmüyoruz. Bütçemize ve takımın yapısına uygun oyuncu bulabilirsek, transfer yapabiliriz.” dedi.

 

LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

9 Eylül tarihinde ligin başlayacağını hatırlatan Mehmet Bulut, “Haftaya lig başlıyor. Lig maçları daha farklıdır. İnşallah Tokat maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi, sahamızın kapalı olmasından dolayı Bursa Atatürk stadında oynayacağız. Bursa`da oynamak çok büyük bir dezavantaj değil, saha şartları ve hava şartları bize uygun. Seyircimiz de inşallah bizi orada yalnız bırakmaz. İnşallah oradan iyi bir skorla döneriz.” diye konuştu.  

 

ÇAMLIDERE TRANSFERİ KAPATTI

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta İnegölspor’un rakiplerinden Çamlıdere Şekerspor, transferi bitirdiğini açıkladı. Kulüp Başkanı Orhan Kapelman, “Sezon başında Feridun Yarkın hocamızla yola çıktık. Sportif Direktörümüz Çetin Özer’le uyum halinde çalıştılar ve Yaş ortalaması 25 olan Genç dinamik mücadeleci ahlaklı çok kısa sürede takım olabilme yeteneklerine sahip yarışmacı bir takım oluşturdular. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum. Takımı teknik, mental ve fiziksel açıdan gayet iyi olduğunu gözlemledim. Çıkacağız topumuzu oynayacağız ve Çamlıdere Şekerspor’un ne olduğunu herkese göstereceğiz. Grubumuzdaki tüm takımlara başarılar dilerim.” dedi.

 

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00