www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

 Kani Ademoğlu listesini açıkladı

 Kani Ademoğlu listesini açıkladı

İnegölspor Başkan Aday Kani Ademoğlu, 17 kişilik yönetim listesini açıkladı. Ademoğlu yaptığı açıklamada İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın listelerine destek verdiğini ifade etti.

Listesindeki bazı isimlerle birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Adayı Kani Ademoğlu yaptığı açıklamada “Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde kulübümüz tarafından kongre tarihinin belirlenmesi ile birlikte Kani Ademoğlu olarak ben de yazılı bir basın açıklaması yaparak yapılacak olan olağan kongrede arkadaşlarımla birlikte İnegölspor Yönetimine talip olduğumuzu açıklamıştım. 3 Ağustos 2020 Pazartesi günü yapılan ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongremiz tüzük gereği 10 Ağustos Pazartesi gününe aktarılmıştır. İnşallah Pazartesi akşamı çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongre ile birlikte İnegölspor yeni yönetim kuruluna kavuşmuş olacaktır. Ekip arkadaşlarımla birlikte bizler de bu süre zarfında liste çalışmalarımıza hız vererek, yönetim kurulu listemize son şeklini verdik. Bugün siz değerli basın mensupları ile bir araya gelerek listemde yer verdiğim yönetici arkadaşlarımın isimlerini sizlerin vasıtası ile kamuoyuna açıklamak istiyorum. İnegöl şehrimizin ve İnegölsporumuzun bütün değerlerini önemseyen, onlarla birlikte saygı ve sevgi içerisinde sadece İnegölsporumuzun başarısı ve geleceği için çalışacak olan yönetim kurulu listemiz şu şekildedir” dedi.

Kani Ademoğlu yönetimine İnegöl Belediyesi’nin desteği var mı sorusuna cevap veren Ademoğlu “Biz yola çıkarken İnegölspor’un 3 senedir sivil yönetim olarak geriye gittiğini görmektedir. Bizde arkadaşlarımız ile karar aldığımızda belediyenin de içinde olabileceği bir yönetim istedik. Başkanımız da isteğimizi kırmayarak Eşref başkanı yanımıza verdi. Bu tamamen belediye ve sivil yönetim olarak İnegölspor’umuza daha faydalı olabilmek için yapılmış çalışmadır.”

Kani Ademoğlu’nun 17 kişilik yönetim listesi şu şekilde; Kani Ademoğlu, Eşref Yiğit, Aziz Bolat, Abdurrahman Maksutlar, Sedat Esadi, Ozan Can, Ali Ezim, Ali Şahin, Mustafa Arıcı, Mustafa Şeşka, Cihan Bozacılar, Volkan Kardeş, Cüneyt Öztürk, İbrahim Işıkoğlu, Mehmet Özdamar, Tufan Tutumlu, Aziz Sezikli

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19