www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KARDEŞLER İNŞAAT SPONSOR OLDU

 KARDEŞLER İNŞAAT SPONSOR OLDU

2. Lig Kırmızı Grupta ilk devrenin son maçında Düzyurtspor ile karşılaşacak olan İnegölspor'un deplasman sponsoru, Kardeşler İnşaat Yapı Malzemeleri Ltd. Şti. oldu.

İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Bülent Tanrıkulu ile Basın Sözcüsü Emrah Erim, dün Kardeşler İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Genel Müdürü Timur Erezsarı’yı ziyaret etti.

“DESTEĞİMİZ HER ŞARTTA DEVAM ETMEKTE”

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Erezsarı, İnegölspor’un deplasmanda karşılaşacağı Düzyurtspor maçının deplasman sponsoru olduklarını belirterek, “İnegöl’ün tüm görüşten insanlarını bir arada toplayan ve buluşturan İnegölspor`umuza olan desteğimiz, her şartta devam etmekte. İnegölspor’un başarılı gidişatının devam etmesini diliyor ve umuyoruz. Bu konuda biz de üzerimize düşen desteklerimizi sürdürüyoruz. İnegölspor’umuz inşallah sezon sonu hedeflenen PTT 1. Ligi’ne çıkar ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eder” dedi.

“HİÇBİR KAPIDAN BOŞ ÇEVRİLMEDİK”

İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Bülent Tanrıkulu ise, desteklerinden dolayı Erezsarı’ya teşekkür ederek, “İnegölspor’umuza destek veren böyle firmalardan iftihar ediyor, gurur duyuyoruz. Gerçekten destekleri bizim için çok önemli. Hedeflediğimiz PTT 1. Ligi yolunda birçok zorluklar var. Saha içinde futbolcularımız savaşırken, biz de yönetim olarak saha dışında savaşıyoruz. Kulübümüzün birçok konuda masrafları oluyor. Bu masrafların giderilmesi için iş adamlarımız sağ olsunlar bize destek veriyorlar. Bugüne kadar gittiğimiz hiçbir kapıdan boş çevrilmedik. İnşallah iş adamlarımızın verdikleri bu maddi desteğin karşılığını sezon sonu PTT 1.Lige çıkarak vereceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Erezsarı’ya firma isminin yazılı olduğu İnegölspor forması hediye edildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19