MHP’den Sözcü Gazetesine yalanlama

 MHP’den Sözcü Gazetesine yalanlama

İnegöl’de Cumhur İttifakı paydaşları arasında sorun olduğuna dair Sözcü Gazetesi’nde çıkan haberle İlgili MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun’dan açıklama geldi. Torun haberin, ‘asılsız ve maksatlı’ olduğunu ifade etti.

MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, Sözcü Gazetesi’nde yayımlanan ve Belediye Başkanı Alper Taban ile MHP İlçe Teşkilatı arasında sorun olduğu iddia edilen haberi yalanladı. Haberin algı amaçlı yapıldığını belirten Torun, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu doğrultuda Cumhur İttifakı İnegöl’de sorunsuz bir şekilde devam etmektedir” dedi.

Ayrıca MHP İlçe Teşkilatı tarafından, söz konusu haberle ilgili gazeteye tekzip yayınlamasına dair başvuruda bulunuldu.

ASILSIZ VE MAKSATLI

Aytekin Torun konu ile alakalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;  “28/02/2022 tarihli Sözcü gazetesinde çıkan haber neticesinde Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkanı ile Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı arasında sorun olduğu algısı yaratılmaya çalışılmıştır. Buna istinaden açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Bu asılsız ve maksatlı haberi yapan ve servis edenlerin amaçları teşkilatımızca bilinmektedir ve Cumhur İttifakına zarar verecek maksatlı emellerine izin verilmeyecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu hedef doğrultusunda Cumhur İttifakı sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak Cumhur İttifakı Belediye Başkanlığı ile uyum içerisinde hemşerilerimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Tüm ilçe halkının tarafımıza ilettiği sorunlar ile alakalı olarak belediye birimleriyle görüşmelerimiz ve çözüm odaklı çalışmalarımız devam edecektir. Söz konusu gazetenin haber başlığı ve içeriğinin gerçeği yansıtmadığı ve buna istinaden tekzip yayınlanması için başvuru yapılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.”



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00