www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Okullararası yarışma düzenlenecek

 Okullararası yarışma düzenlenecek

​​​​​​​İnegöl kent Gönüllüleri Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği ’’İnegöl temalı’’ Okullar arası ödüllü yarışmalar başlıyor

2021 yılında kurulan İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği’nin bir eğitim projesi olan ve  ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa  düzenlenecek  ‘’İnegöl Temalı’’ ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik resim, şiir ve kompozisyon yarışması için start verildi.

 İnegöl Kent Gönüllüleri Dernek yöneticileri dernek bünyesinde oluşturdukları Eğitim ve Spor komisyonu projesi ile  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurdular. Eğitime destek amaçlı bu proje İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce olumlu bulundu ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnegöl kent Gönüllüleri derneğinin bu ortak projesi,  ilçe bünyesindeki tüm ilk okullarda resim yarışması, orta okullar da şiir yarışması liseler arasında da kompozisyon yarışması olarak eğitim gören çocuklarımıza eğitimlerinde katkı sağlıyacağı inancındayız denildi.

İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği’nin Eğitim ve Spor komisyonu Başkanı Mehmet Baştürk yaptığı açıklamada   ‘’Önümüzdeki günlerde okullarda duyurusu yapılacak ve haziran ayında da tüm eserlerin toplanacağı ‘’İnegöl Temalı’’  bu yarışmada  öğrencilerimize teşvik amacıyla 1. Lere  bisiklet  2.lere   600 tl 3.lere  400 tl para ödülü verileceği Dereceye giren eserler ile  öğrencilere ödülleri Eylül ayında okulların açılmasıyla ilköğretim kutlama programında verilecektir’’ dedi.

Ayrıca bu projeye gönderilen ve dereceye giren tüm eserler düzenlenecek bir sergi ile  vatandaşların sunumuna sunularak sergilenecektir.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29