OTOMATİK SÜPÜRME ARACI HİZMETTE

 OTOMATİK SÜPÜRME ARACI HİZMETTE

İnegöl Belediyesi, bünyesine yeni bir hizmet aracını kazandırdı. Dar sokaklarda ve çarşı içerisinde kullanılmak üzere yeni alınan otomatik süpürme aracının dün tanıtımı yapıldı.

Araç parkurunda bulunan eski model hizmet araçlarını yenileyen İnegöl Belediyesi, bünyesine yeni bir hizmet aracını kazandırdı. Özellikle dar sokaklarda ve çarşı içerisinde kullanılmak üzere yeni alınan otomatik süpürme aracının dün tanıtımı yapıldı. Tanıtıma Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Bayraktar’da katıldı.

 

Aracın tanıtılması sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl Belediyesi olarak halka hizmeti en iyi şekilde verebilmenin çabası içerisinde olduklarını ifade ederek, “Belediye gibi işi hizmet olan tüm kurumlar etkin bir şekilde hizmet üretebilmek için yetişmiş insan gücünün yanında ekipman ve araç parkuruna gerek duyarlar. İnegöl Belediyesi olarak araç parkında bulunan eski model araçlar bir bir yenilenmiş olup yenilemeye de devam ediyoruz. Aynı zamanda her geçen gün de araç parkurumuza bir yenisini eklemekteyiz.” dedi.

 

Araç parkuruna yeni bir araç kazandırdıklarını bildiren Gülhan Şahin, “İnegöl’deki ana arterlerde hizmet veren mevcut iki büyük otomatik yol süpürme aracımıza ilave olarak özellikle dar sokaklarda ve çarşı içerisinde kullanılmak üzere bir tane daha otomatik süpürme aracımız hizmete girmiştir. Mevcut aracımız bu ay itibarı ile hizmete girmiş olup, 1 metreküplük çöp hazine kapasitesine sahiptir. Ön ve arka tekerlekleri dönebildiği için küçük ve dar mekânlarda manevra kabiliyetine sahiptir. Büyük süpürme araçlarımızın giremediği cadde ve sokaklar ile belirli saatlerde dubalarla araç girişi yasaklanmış olan yerlerde de temizlik çalışması yapacak. Yeri geldiğinde bu araçla, Atatürk Bulvarı gibi geniş kaldırım üstünde de temizlik yapılabilecek.” diye konuştu.

 

 

 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24