www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SPORUN HER DALINA ÖNEM VERİYORUZ 12

 SPORUN HER DALINA ÖNEM VERİYORUZ                                                                                                           12

İnegöl belediye Başkanı Alinur Aktaş, sporun her dalına önem verdiklerini, bu kapsamda kurdukları Belediyespor ile İnegöl’e birçok başarı kazandırdıklarını söyledi.

İnegöl’de; voleybol, basketbol, masa tenisi, güreş, halter, yüzme, atletizm ve HİS branşlarında başarılı şekilde faaliyet gösteren İnegöl Belediyespor, 06 Ocak 2013’te Kış Spor okulları bünyesine jimnastik kursunu da dâhil etmişti. İlk olmasına rağmen 26 kişinin eğitim gördüğü kursun açılmasından ve verilen eğitimden memnun kalan öğrenci velileri, kursun jimnastik hocası Betül Altuntaş ile birlikte dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

ÖĞRENCİLER VE VELİLER ÇOK MEMNUN

Ziyarette konuşan jimnastik hocası Betül Altuntaş, Ocak ayı başından itibaren 5-12 yaş çocuklara jimnastik eğitimi verdiklerini ifade ederek, “Sporun başlangıcı jimnastiktir. Belediyespor bünyesinde temel jimnastik eğitimi veriyoruz. Amacımız, bütün çocuklara sporun temelini öğretmek ve sağlam bir duruş vermektir. Bu hem spor yaşamlarına hem de okul, ev ya da gündelik yaşamlarına ciddi katkı sağlayacaktır. Jimnastik eğitimlerimizi her hafta sonu 2 gün ve iki farklı grupla yapıyoruz. Şimdilik 26 kişiyle yaptığımız eğitimlerimizden öğrenci velilerimiz çok memnun. Bugün bu sebeple buradayız. Başkanımıza teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızı jimnastik kursuna katılmaya davet ediyoruz” dedi.

SPORUN HER DALINA ÖNEM VERİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegöl belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; sporun her dalına önem verdiklerini, bu kapsamda kurdukları Belediyespor ile İnegöl’e birçok başarı kazandırdıklarını dile getirerek jimnastik kursu gibi branşları da bünyelerine katarak yollarına devam ettiklerini söyledi.

İLÇEMİZ KAZANACAK

Bir alt yapı sporu olan jimnastik ve diğer branş sporlarıyla vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmayı, ahlaklı gençler yetiştirmeyi ve sadece çocukların fiziksel gelişimi değil, zihinsel ve karakter gelişimine de katkı koymak arzusunda olduklarını vurgulayan Başkan Aktaş; “Sporu çeşitlendirerek projelerimize devam ediyoruz. İlçemize kazandıracağımız Yüzme Havuzu ve HİS aktivite merkezi ile jimnastik gibi salon sporları konusunda daha profesyonel işler çıkaracağız. İlçemizde spora renk gelecek. Sonuç olarak ilçemiz kazanacak” diyerek, ziyarette bulunan öğrenci velilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda ilçe sporuna verdikleri desteklerden ve açtıkları jimnastik kursundan dolayı öğrenci verilerinden Başkan Aktaş’a teşekkür çiçeği verildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00