ZOR MAÇ OLACAK

 ZOR MAÇ OLACAK

Grup Lideri Gemlikspor’la 0-0 berabere kalan Gençlergücü, gözünü İnegölspor’a dikti. Teknik Direktör Muhammet Şaffak; “Yetenekli ve genç sporculardan kurulu bir takımla oynayacağız. Bizim için zor maç olacak” dedi.

Süper Amatör Küme B grubundaki temsilcilerimizden Gençlergücü, Pazar günü deplasmanda grup lideri Gemlikspor’la oynadığı müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Zorlu deplasmandan bir puanla dönerek grubunda 3. sıradaki yerini koruyan temsilcimiz, şimdi İnegöl derbisinde İnegölspor’u gözüne kestirdi.

GEMLİK’TEN DAHA FAZLA POZİSYONA GİRDİK

Gemlik maçı ve hafta sonu oynayacakları İnegölspor maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlergücü Teknik Direktörü Muhammet Şaffak, “Öncelikle deplasmanda grubumuzun lideri Gemlikspor’dan puan aldığımız için mutluyuz. Oyuncu kalitesi iyi olan Gemlikspor’a karşı maçın son dakikasına kadar hem oyun anlamında, hem de mücadele anlamında başa baş oynadık. Sporcularımız gayet istekli ve hırslıydılar. Oyundan kopmadık ve kendimizi hep oyun içerisinde tuttuk. Deplasmanda olmamıza rağmen Gemlikspor’dan fazla pozisyon ürettik, ancak son vuruşlardaki eksikliğimiz devam ediyor. Bu eksikliğimizi antrenmanlarda daha çok çalışarak en aza indirmeye çalışacağız” dedi.

Seyir zevki yüksek bir maç oynadıklarını da ifade eden Şaffak, son haftalarda oynadıkları olumlu futbol ve aldıkları güzel sonuçların takımdaki birlik ve beraberliği daha da pekiştirdiğini söyledi.

ZOR MAÇ OLACAK

Hafta sonu oynayacakları İnegölspor maçını da yorumlayan Şaffak; “Hafta sonu oynayacağımız İnegölspor maçı ile ilk yarıyı tamamlamış olacağız. Yetenekli ve genç sporculardan kurulu bir takımla oynayacağız. Bizim için zor maç olacak. Ama üst sıralardan kopmamak adına biz bu maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07