ABARTMAYA GEREK YOK

ABARTMAYA GEREK YOK

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ankara Demirspor karşısında yalnızca 3 puan aldıklarını ve bunun abartılmaması gerektiğini söyledi.

 

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile Teknik Direktör Taşkın Güngör, Ankara Demirspor karşısında alınan 3-1´lik galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundular.

 

GALİBİYET TARAFTARIN

Müsabakayı taraftarların kazandığını ifade eden İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, ?Öncelikle bugün taraftarımızı kutlamak lazım. 1-0 yenik düşmüşken desteklerini hiç kesmediler. Bence bu maçı taraftar kazandı. Baktığımı zaman Ankara Demirspor buraya tedbirli gelmiş. İlk yarı kötü oynamadık, iyi futbol oynadık ama maalesef şansımız yoktu.Bunlar önemli şeyler. Bizim attığımız golle de o şans bize döndü. Son dakikalarda sabırla oynamanın hediyesini aldık? dedi.

 

EN ZOR MAÇ

Maçın zorluğuna değinen Eşref Güç, ?Bence en zor maç buydu, bizim için dönüm maçı bu maçtı. Haftaya da tehlikeli bir maç var.Kocaeli´yideplasmanda yendiğimiz zaman karşımıza daha değişik sonuçlar çıkabilir. İnegölspor´un 12-14. basamaklardan kurtulması gerekiyordu bunu becerdik. Önümüzde Kocaeli maçı var.Bu maç daha önemli.İyi yoldayız.Takımız fena değil, takımımız toparlandı. Galibiyet bizim için iyi oldu.Hayırlısı olsun? şeklinde konuştu.

 

SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Alınan galibiyeti abartmamak gerektiğini belirten İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise, ?Çıkış yapmak seri yakalamak istiyoruz. Bir galibiyet ile Play-Off´ta olduk veya bir mağlubiyet ile küme düştük demek doğru değil. 3 puan aldık, sevindim ama seriyi yakalamak lazım. Bundan daha önemlisi takımın gösterdiği performansa bakmak lazım. Takım olarak iyi oynadı.Her türlü aksiyonları deneyen takımdık. Takımın gelişmesi, oyun tarzı, formatı çok iyiydi. Oyunsal anlamda ileriye daha iyi bakıyoruz. Hantal yapıyı tarihe gömüp daha iyi, daha zevkli bir oyun oluşturmak istiyoruz. Futbol ilginç bir oyun. Herkes oyunu değerlendirsin. Galipolursak sonuç iyi, mağlup olursak hep kötü demek yanlış olur. Şuanda abartmaya gerek yok, sadece 3 puan aldık? diye konuştu.

 

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

İlerleyen haftalarda takımın daha iyi olacağını belirten Güngör, ?Hakeme itiraz eden birisi değilim, gözlemcisi daha iyi değerlendirme yapabilir. Kupa serüveninden sonra lige daha çok yoğunlaştık. Kazandıkça bu takımın kimliği ve oyun formatı yukarıya çıkacak. Artık sakat ve cezalılarında eklenmesiyle inşallah ileride daha güzel günler göreceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07