?ABD Saldırısını lanetliyoruz?

?ABD Saldırısını lanetliyoruz?

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, Halep´te bulunan bir camiye ABD uçaklarınca yapılan ve 58 kişinin yaşamını yitirmesi ile sonuçlanan saldırıyı şiddetle kınayarak lanetledi.

CHP İlçe BaşkanıNecmi Demir, Halep´te bulunan camiye yapılan ve 58 kişinin yaşamını kaybetmesine sebep olan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 SÖMÜRÜ VE SİNDİRME PROJESİ

Konu ile ilgili konuşan Başkan Demir, ?Bugün yüreğimiz bir kez daha kanadı.Sadece inandıkları dinin gereğini yapmak için camiye namaz kılmaya giden 58 Halepli din kardeşimiz, ABD uçaklarının bombardımanında hayatlarını kaybetti.Çok sayıda yaralılar var.Bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Ölenlere Allah´tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.ABD Ortadoğu´ya barış getireceği iddiasıyla gelirken bizler o zaman da karşı çıktık ve söyledik ki;bu bir işgal projesidir (BOP) ve amacı Ortadoğu´daki yeraltı kaynaklarının yağmalanması için uydurulmuş, kocaman bir yalandır. BOP, Emperyalizmin Ortadoğu´yu kan ve gözyaşına boğan,bu topraklarda yaşayan halkları birbirine kırdıran sömürü ve sindirme projesidir.Bizler, ulu önderimizin söylediği gibi ?Yurtta barış, dünyada barış´ istiyoruz. Atatürk, yıllarca ülkemizi savunurken savaşmış, ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunda çok önemli kararlar almış, çok büyük başarılar elde etmiş, düşmanların yurttan kovulmasında Başkomutan unvanı ve dünyada barış adamı unvanı alan tek liderdir. Onun içindir ki, Birleşmiş Milletlerce doğumunun 100. yılı kutlanan ve barış adamı unvanı alan tek lider Atatürk´tür.Bunun kıymetini bilelim. İnsanlarımızı kutuplaştırmadan hain, terörist ve bölücü gibi sıfatlarla kutuplaştırmadan birlik ve beraberliğimizi koruyalım.Referandumdaki; değişiklik maddelerinin içeriğini okuyup inceledikten sonra kararımızı öyle verip tercihimizi ona göre yapalım.Hayırlı günler diliyor tercihinizin Hayır olmasını istiyoruz? dedi.

 Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 

 



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14