www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ABZ Firmasından Spora Destek

ABZ Firmasından Spora Destek

İnegöl`ün basketboldaki tek temsilcisi Çarşıspor`un malzeme sponsoru ABZ`yi ziyaret eden Çarşıspor Antrenörü Kemal Başaran, firma sahipleri Murat ve Melih Sarıkaya kardeşlere teşekkür ederek forma hediye etti.

Çarşıspor Antrenörü Kemal Başaran ve beraberindeki oyuncuları, Bursa Klasman şampiyonluğu mücadelesi esnasında kendilerine forma ve malzeme sponsoru olan ABZ Sandalye Aksesuar firma sahipleri Murat ve Melih Sarıkaya kardeşleri ziyaret ederek, üzerinde ABZ reklamının bulunduğu forma hediye ettiler.

 

BASKETBOLA OYUNCU KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çarşıspor Antrenörü Kemal Başaran, İnegöl amatör sporlarda, basketbolda 3 seneden beri Çarşıspor olarak çok iyi işler yapıyoruz. Hem oyuncu yetiştirmek hem de basketbola oyuncu kazandırmak adına 3 senedir çalışıyoruz. 1999 yılından beri basketbolda İnegöl'ü temsil ediyoruz. Bu sene altyapılarda çok ciddi bir başarı elde ettik. Şuanda klasman grubunda da şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Bu konuda ABZ Aksesuar'ın desteğini istedik. Kendileri de sağ olsunlar bize yardımcı oldular. Hem kendi sektörlerinde öncü olmaları hem de amatör sporlara gösterdikleri destek ve ilgi bizi fazlasıyla memnun etti. Bu sebepten dolayı Murat ve Melih beylere amatör branşlara gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarıda onların da katkıları olacaktır. Bundan sonra destek konusunda bize her zaman yardımcı olacaklarını düşünüyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

ABZ Sandalye Aksesuar firma sahiplerinden Murat Sarıkaya, ABZ Sandalye Aksesuar ailesi olarak amatör kulüplere her zaman destek vermeyi kendimize bir borç biliriz. Çarşıspor kulübüne ve Kemal Bey antrenörümüze bu desteği her zaman sonuna kadar vermeyi düşünüyoruz. İlgilerinden ve mağazamızı ziyaret ederek bizi onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

KUPAYI İNEGÖL'E GETİRMEK İSTİYORUZ

Çarşıspor kaptanı Furkan Doğan ise, Yaptıkları bu jestten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bize motivasyon verdiler. İlk maçtan da farklı bir galibiyet alarak bunu kanıtladık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçların da hepsini kazanarak şampiyon olmak ve kupayı İnegöl'e getirmek istiyoruz. Buna destek çıkan ABZ Sandalye Aksesuar sahiplerine teşekkür ediyorum. Bu desteğin diğer firmalara da örnek olmasını istiyorum. Pazartesi günü saat 19.00'da sahamızda Orhangazi ile karşı karşıya geliyoruz. Bu maça taraftarlarımızı davet ediyorum ve desteklerini bekliyorum”  ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19