www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Açık Havada Kur´an Eğitimi

Açık Havada Kur´an Eğitimi

Okulların tatil olmasıyla birlikte birçok cami, dernek ve vakıf Yaz Kuran kurslarına hız verdi. İnegöl Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi, yine farklı bir çalışmaya imza atarak öğrencilere açık havada ders imkânı sundu.

İnegöl Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi, yaz Kur´an-ı Kerim, siyer, hadis, fıkıh ve ahlak dersleri kursları başladı. Hafta içi hergün açık olan kursta ayrıca öğrencilere öğle yemeği de ücretsiz olarak veriliyor. Hafta sonları da çeşitli gezi programları ve sosyal aktiviteler yapılan kursta öğrenciler hem tatil hem de manevi eğitim alıyorlar.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Başkanı Tarık Bostancı; ?Her sene olduğu gibi bu sene de yaz okulu yoğun katılım ile başladı. Yaklaşık 50 öğrenci kursumuza yazılarak elif-Ba,  Kur´an-ı Kerim, hadis, fıkıh, siyer, ahlak derslerimizin yanında piknik, geziler gibi etkinliklerin olacağı yaz kurslarımız ailelerimizin desteği ile devam ediyor. Bizlere bu imkânları sunan yüce Rabbimize şükürler olsun. İnegöl halkımızın desteği ile kurslarımız okulların açılacağı son haftaya kadar sürecek. Rabbim hocalarımıza ve öğrencilerimize kolaylık versin? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19