Açıköğretim Çilesi Kuyrukla Başladı

Açıköğretim Çilesi Kuyrukla Başladı

Hafta sonu yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi sınavları öncesi, Bursa’da AÖF’ye kayıt yaptıran öğrenciler kimliklerini alabilmek için öğrenci kayıt bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları, bugün ve yarın Bursa’da yapılacak. Bursa’nın merkez ilçeler haricindeki tüm ilçelerinde bulunan AÖF öğrencileri, sabah erken saatlerde Bursa merkezine giderek sınava girecekler.

Ancak sınavın çilesi henüz sınav günü gelmeden başladı. Bursa’da Açık Öğretim Fakültesi’ne (AÖF) kayıt yaptıran öğrenciler, kimliklerini alabilmek için öğrenci kayıt bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ekim ayının ortalarında kayıt işlemlerini son günlere bırakan öğrenciler sebebiyle uzun kuyruklar oluşan Bursa Açık Öğretim Büroları önünde aynı manzara tekrar yaşandı. Bu sefer de kimliklerini almak isteyen öğrenciler kuyruk oluşturdu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, açık öğretim bürolarından dağıtılmaya başlanan kimlik kartlarını almak için sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya girdi. Hafta sonu sınava girecek öğrenciler sınav öncesi yanlarında bulunması gereken kimlik kartları için uzun süre beklemek zorunda kaldı. Yetkililer öğrencilerin bu tür işlemleri son günlere bırakmamaları konusunda uyarırken, sınavların yapılacağı 5-6 Ocak Cumartesi ve Pazar günü sabah 7.30’dan itibaren öğrencilere yardımcı olmak adına işlem yapacaklarını belirtti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07