www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ACİL SERVİS GÜLDÜRDÜ

ACİL SERVİS GÜLDÜRDÜ

Okullararası Tiyatro Festivali'nde Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Acil Servis” adlı oyun ile sahne aldı.

Geçtiğimiz yıllarda yarışma olarak düzenlenen, bu yıl ise İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kent Konseyi ve Psiko Tiyatro Derneği ortaklığında festival havasında yapılan, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ve Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere 3 okulun boy gösterdiği Okullararası Tiyatro Festivali, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin sahne aldığı Acil Servis” oyunu son buldu.

Sahnelenen tiyatro oyunu öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; Belediye olarak kültür-sanat faaliyetleri konusunda öğrenci kardeşlerimize her türlü imkânı vermeye çalışıyoruz. Onlar için tiyatro kursları, resim kursları, uddan-kemana, neyden-bağlamaya kadar birçok enstrüman kursları düzenliyoruz. Bu konuda okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin ciddi yaklaşımları var. Yürütülen bu sanatsal faaliyetlere velilerimizi çocuklarımızı göndermeye davet ediyorum” dedi.

Gençlerin eğitim-öğretim hayatına devam ederken böyle sanatsal faaliyetlere teşvik edilmesi gerektiğini söyleyen Aktaş; Ayrıca muhakkak çocuklarınızı ilkokul ve ortaokul düzeyine yönelik olarak açılan yaz spor okullarımıza gönderin. Çocuklar bu vesile ile çevreye uyum sağlıyorlar. Sosyalleşme imkânı bulduklarından öz güvenleri doğal olarak artıyor. Çocuklarımız bu gibi aktivitelere girmezse ilerleyen yıllarda okuldaki başarılarını devam ettiremiyorlar. Tek düze bir hayatları olduğundan hayat ile iç içe olamıyorlar ve gerçek başarıyı yakalayamıyorlar. O yüzden lütfen çocuklarımızı bu faaliyetlere gönderelim. Tabii bu faaliyetlerde görev alan çocuklarımızı izlemeye gelerek, onları da bu konuda teşvik etmeye çalışalım” dedi.

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19