www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ACİZ BELEDİYE!

ACİZ BELEDİYE!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 10 milyon TL harcayarak ilçeye modern bir pazaryeri kazandırırken, İnegöl Belediyesi 500 lira daha harcayıp tuvaletlerin 1 yıldır devam eden sorununu çözemedi.

2013 yılının Aralık ayında çatısında biriken kar nedeniyle çöken Perşembe pazaryerindeki (MER-PA)inşaat çalışmaları sona erdi. İki yıldır pazar alanın bulunduğu caddede tezgah açan esnaf, eksikliklere rağmen, geçtiğimiz hafta Perşembe gününden itibaren yeni pazaryerinde tesgah açmaya başladı. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yoğun bir şekilde kullanılan pazaryeri, haftada ortalama 20 bin insana hizmet vermekte. Hal böyle iken yeniden yapılan MER-PA´nın girişindeki tuvaletler yenilenmediği gibi, şikâyete konu olan kısımlar da halen onarılmadı. Pisuvarlarda ihtiyaç gideren vatandaşlar, birbirlerinin mahrem yerlerini görmemek için adeta köşe kapmaca oynuyor. 

 

Aynı anda sadece 6 kişinin ihtiyacını giderebildiği tuvaletteki pisuvarların arasını ayıran mermerler 1 yıldır kırık vaziyette. Gazetemizin konuyu gündeme getirmesine rağmen, pazarcıların ve yüzlerce vatandaşın kullandığı tuvaletlerin mermerlerini takmayan İnegöl Belediyesine, pazarcılardan büyük tepki var.

Yaklaşık 10 milyon lira harcanarak yapılan MER-PA´ya mevcut tuvaletlerin yakışmadığını ve yetersiz kaldığını belirten pazarcılar, ?Şayet yeni tuvalet yapılmayacaksa, bari tuvaleteki sorunu çözün. 10 milyon harcadınız, 500 lira daha harcayıp mermerleri taktırın. Milletin bu şekil birbirine karşı ihtiyaç gidermesi ayıptır, günahtır?



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19