www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ada Tiyatro Atölyesi Seyirci İle Buluşuyor

Ada Tiyatro Atölyesi Seyirci İle Buluşuyor

Ada tiyatro Atölyesi oyuncuları ?Gel de Gülme, Ablalar Abiler? isimli tiyatro gösterisi ile hayatın her alanından hikâyeleri bir araya getirerek izleyenleri gülümsetmeyi amaçlayarak 28 Kasım Perşembe günü sanatseverler ile buluşuyor.

Günümüz insanının en çok ihtiyacı olan Enerji, gülümsemeyle yayılıyor. Hikâyeleri güzel yapan doğallık ve samimiyettir. Merkezine doğallığı alıp samimiyetle oynayan tiyatro oyuncuları ile bir araya gelen, Ada tiyatro Atölye oyuncuları 28 Kasım Perşembe günü, ilk oyunları ?Gel de Gülme, Ablalar Abiler´ isimli tiyatro gösterisi ile sanatseverler ile buluşuyor. Oyunculuk ve yazarlık gayreti olan tiyatro oyuncuları kendi hikayelerini seyirci ile paylaşacaklar.

6 Ay önce farklı meslek guruplarından olup birleşen tiyatro ekibi, ilk günden beri samimi bir enerji ile çaba göstererek, ellerinden geleni yaptılar. İyi bir ekip olma gayreti içerisinde olan tiyatro ekibi, ortak bir ruhla sahneye çıkmak ve izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

28 Kasım Perşembe günü akşam saat 20.30´da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde sanatseverler ile buluşacak tiyatro ekibi tüm sanatseverleri beklediklerini belirtiler.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25