www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ADALET GİTMİŞ, DEĞERİ YOK

ADALET GİTMİŞ, DEĞERİ YOK

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazır Cihangir İslam´ın katılımıyla ?Çare var´ konferansı düzenledi.

Gerçekleştirilen konferansa Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazır Cihangir İslam, parti yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı.

AK PARTİ SINIFTA KALMIŞTIR

Konferansta ilk konuşması gerçekleştiren Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, "Yaklaşık 94 gün sonra yerel seçimler var.Her seçim olduğu gibi bu seçimlerde de SP İnegöl teşkilatı olarak en güçlü şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.İnşallah Ocak ayı içerisin de İnegöl´ümüze 5 sene gece gündüz hizmet etmeye talip olan liyakat sahibi kadromuzu İnegöl kamuoyuna açıklayacağız.Üzülerek ifade ediyorum ki 16 senedir İnegöl belediyesini yöneten AK Parti kadroları sınıfta kalmıştır. Halkımızın vermiş olduğu güçlü desteği doğru kullanamamıştır. Mevcut Yönetim, belediyelerin ana vazifesi olan, altyapı, içilebilir temiz su, temiz hava, çevre temizliği, yeşil alan oluşturma, otopark ve rahat trafik akışı gibi hizmetleri halkımıza sunamadığı gibi sorunların artarak devam etmesine de engel olamamıştır.Ayrıca bu sorunlara çare üretilmediği gibi rant uğruna İnegöl halkının parası israf edilmiştir. Yeni belediye hizmet binası projesi, hesapsız kitapsız yapılıp bozulan kavşaklar, sürekli sökülüp, dikilen çiçekler, yamalı bohçaya dönen yollarımız gibi birçok hizmet gibi görünen yatırımlar, vatandaşımızın zor şartlarda ödediği vergilerin çar çur edilmesine sebep olmuştur. Şimdi 31 Mart ta yerel seçimlere gidiyoruz. Her Ne kadar bu seçimde birçok partimiz seçime girse de aslında oy pusulasında 2 anlayış önümüze sunulacaktır. Halkımız, ya 16 senedir kronikleşmiş problemlere sebep olan ve artarak devam etmesine engel olamayan anlayışa oy verecek. Ya da önümüzdeki 5 sene içerisinde İnegöl´ün sorunlarına geçmişte olduğu gibi yine çare üretecek milli görüş Belediye anlayışına onay verecektir. Bu yüzden Saadet Partisi İnegöl Teşkilatı olarak bizle çare var diyoruz" dedi.

ADALET GİTMİŞ, DEĞERİ YOK

Daha sonra kürsüye çıkan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazır Cihangir İslam ise ?16 yıldır başımızda olan bir iktidar var. Bugün geldiğimiz nokta, ekonomik, siyasi durumu görüyorsunuz. İnsanların bu ülkede kendini iyi hissetme hissiyatı, sizlerin gözü önünde oluyor. Diyorlar ki; 2002´de iş başına geldik, kişi başına gelir 3 bin dolardı, şuan 10 bin dolara çıkardık. Burada bizi yanıltan bir şey var. Ama sen bizim borcumuzu da 500 milyar dola çıkardın. Borçları, gelir hanesine yazıyorlar. 16 yılda sayıca artış gösteren en önemli kesimlerden biri de dolar milyonerleri. Adalet gitmiş, değeri yok" diye konuştu.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR

?Meclise getiriyoruz; FETÖ´nün siyasi ayağını ortaya çıkaralım diyoruz, AK Parti ve MHP reddediyor" diyerek konuşmasını sürdüren İslam,"15 Temmuz´da dönemin Başbakanı Binali Yıldırım´ın kanaldaki çağrısının ardından sokağa çıkmıştım. Biz o gece sokaktaydık, bu yöneticiler neredeydi? Bunların üstü örtülü kalmaz, hakikatler bir şekilde açığa çıkar. 140 bin kişiyi işten attılar.  140 bin kişiyi neye dayanarak işten attın. Listeyi 1 günde nasıl hazırladın nerede hazırladın? Hukuk bizim asli meselelerimizdendir. İyi kötü işleyen bir hukuk düzeni, herhangi birinin keyfi hareketinden iyidir. Çünkü ıslah edebilirsiniz. Hukukun üstünlüğünde Cumhurbaşkanı ile vatandaşın eşit muamele görmesidir. Bu ülkede herkes hukuka uyana kadar mücadelemiz devem edecektir" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ´NİN MHP´YE İHTİYACI VAR

?Mecliste 290 koltuk sayısına düştüler" diyerek devam eden İslam,"AK Parti protezli bir partidir. MHP´nin desteğine ihtiyacı var. 27 Mayıs kanlı askeri darbeden sonra rahmetli Menderes´i idam ettiren acı günlerdi. Gelelim bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerine. Bir takım isimler çıktı Abdullah Gül´ün aday olmasını istediler. Beline silah taktığımız Genelkurmay Başkanı ve Beştepe´nin sözcüsü helikopterle Abdullah Gül´ün yalısına giderek ziyaret ettiler. Arkadaş olabilirsiniz.Ben olsam; ?Seçim arası gelirsem dedikoduya yol açar, beni affet, taziye borcumdur, seçimden sonra geleceğim derdim.´ Devlet işi şaibe kaldırmaz. Bizim ittifak olduğumuz muhalefetin oy oranı şuan yüksek. MHP´nin desteğini üzerinden alırsanız AK Parti yüzde 42´de kalır. Sizler bu seçimde oyunu bozdunuz. Saadet Partisi, Türkiye üzerinde sadece iktidar da kalmak isteyen siyasi ekip karşısında kendi duruşunu gösterdi ve bu oyunu bozdu? cümlelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29