?Adaleti Çocuklarımız İçin Arıyoruz?

?Adaleti Çocuklarımız İçin Arıyoruz?

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Adaleti yalnızca CHP için değil geleceğimiz, çocuklarımız için arıyoruz? dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, bayramın 2. günü parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene;CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

ADALETİN TEKRAR GERİYE DÖNMESİNİ DİLİYORUZ

Program esnasında bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, "İyi bir Ramazan geçirdik ve akabinde bayrama ulaştık. Bildiğiniz gibi genel merkezimizin uygulamış olduğu adalet yürüyüşüyle beraber huzurlu bir şekilde bayramı kutluyoruz. Bayram sevgi, mutluluk, adalet demektir. Sevgi ve saygının başlangıcı bayramlardır. Bu bayramlar hepimiz için mutluluk vericidir. Biz CHP ilçe örgütü olarak, iktidar partisinin taraf tutarak uygulamış olduğu adaletsizliği ancak ve ancak yollara dökülmek suretiyle getireceğimiz inancıyla Genel Başkanımız Ankara´dan İstanbul yolculuğuna başlamıştır. Yolculuk boyunca sevgiyle, saygıyla karşılanmıştır ve adaletin bulunması, birlik ve beraber içinde yaşamamız için yola çıktı. Bizlerde İnegöl´de CHP İlçe örgütü olarak CHP Bursa İl Başkanlığında yaptığımız toplantı doğrultusunda İnegöl´de Adalet Sarayı önünden adaleti aramak üzere, Genel Başkanımıza destek amacıyla yola çıktık. Yol boyunca bizi izleyen, Jandarma teşkilatımıza, vatandaşlarımıza, bize destek veren herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu arada İnegöl Emniyet Müdürlüğünde çalışan çok değerli bir kardeşimiz trafik kazasında eşini ve kızını kaybetmiştir. Emniyet Müdürlüğümüzün başı sağ olsun. Allah bizleri kazalardan, belalardan korusun. Asker, Jandarma, Polis bizim... Bizim adalet arayışımız yalnız CHP içinde değil, geleceğimiz, çocuklarımız için adalet arıyoruz. Adaletin olmadığını, adaletin var olması için CHP gereğini yapıyor. Bugün beşikte ki çocuk dahi adaletin olmadığını biliyor. Onun için CHP olarak, biz yalnızca CHP´ye değil, 80 milyonun temsilcisi olarak adaletin var olmasını, adaletin tekrar geriye dönmesini diliyoruz. Bu dileğimizle yollara döküldük ve devam ediyoruz" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22