ADALETSİZLİĞİN BELGESİ

ADALETSİZLİĞİN BELGESİ

Kapanan beldelerdeki personeller için,?asla ve asla siyasi davranmadık ve ön yargı ile bakmadık? diyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın, başkan yardımcıları ile mutat olarak yaptığı toplantılara Durmuş Aydın´ı davet etmediği ortaya çıktı.

 

2004 yılından beri İnegöl´ün Şehr´i Emini olan Alinur Aktaş´ın belediye personeli arasında yaptığı adaletsizlikler ve çifte standartlar bir bir gün yüzüne çıkıyor.

2014 yılında yapılan yerel seçimleri sonrası kapanan MHP´li Yenice ve Cerrah Belediyeleri ile CHP´li Kurşunlu Belediyesi´ndeki personelle sözleşme yenilemeyerek 85 kişiyi işsiz bıraktığını?Elhamdülillah´cümlesiyleövünerek anlatan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın,aynı şükrüAK Partili Tahtaköprü Belediyesi personeli için yapmadığı ve İnegöl Belediyesi kadrosunda çalıştırmaya devam ettiği öğrenildi.

Yine mahkeme yoluyla İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığına geri dönen Durmuş Aydın´a hiçbir imza yetkisi vermeyen ve Tahtaköprü´ye sürgün eden Başkan Aktaş´ın, Yardımcıları Sabri Günaydın, Adil Kansu, Eşref Yiğit, Turgay Yel, Gülhan Şahin ve Alper Taban ile her hafta mutat olarak yaptığı değerlendirme toplantılarına çağırmadığı kendi paylaştığı fotolarla ortaya çıktı.

Başkan Aktaş´ın, yardımcısı Durmuş Aydın´a uyguladığı çifte standart ve adaletsizliğe, Durmuş Aydın´ın 2009 yılında MHP´den Alanyurt Belediye Başkan Adayı olması ve akabinde kapatılan Alanyurt Beldesi´nin eski statüsüne kavuşması için açtığı davanınsebep olduğu iddia ediliyor.

 

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07