www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Aday adayları teşkilatla buluştu

Aday adayları teşkilatla buluştu

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, İnegöl Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan 16 aday adayını teşkilat mensuplarıyla buluşturdu.

Kent Müzesi Çok Amaçlı Salonu´nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti´den Belediye Başkan Aday Adayı olan Adem Demirel, Adli Kavukçu, Asuman Akçay Sakallı, Ayşe Kuş Taşkın, Bülent Temelli, Devrim Kosova, Erkan Akyürek, Hasan Aydın, İsmail Kösen, Nedim Bayram, Sedat Öpçiner, Tevfik Bayraktaroğlu, Umut Ortakçı, Yavuz Uğurdağ, Veysel Torun ve Savaş Ateş, meclis üyeleri, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları ile partililer katılım gösterdiler.

 

EL ELE KOL KOLA ADAYIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, ?Toplantımızın konsepti aday adayı arkadaşlarımızı daha iyi tanımanızdır. Pazar günü Bursa´da yapacağımız temayül yoklamasında aday adaylarımız için oy kullanacaksınız. Oy kullanırken adaylarımızı daha yakinen tanımanız ve başkan aday adaylarımızda kendilerini tanıtabilmeleri için bu tanıtım toplantısını tertip ettik. Bizler her adaya bir karış mesafedeyiz. Koltuk bir tane?İçinizden biri aday seçilecek. O zaman aynı bugün olduğu gibi yine hep beraber, el ele kol kola adayımızın yanında olacağız. 16 aday adayımız, bir mevcut Belediye Başkanımız var. Teşkilatım ve kendi adıma her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Hepimizin ortak paydası kentimizdir. Bir de Büyükşehrimiz var. Burada mevcut İnegöllü bir başkanımız bulunmakta. Sizler Büyükşehir için de oy kullanacaksınız. Çıkacak karar hepimize hayırlı olsun. Kutlu davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda Rabbim bizleri muvaffak etsin. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim? dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN BİRLİK VE BERABERLİKTİR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, ?Belediye Başkanı olmamdan ötürü ben doğal aday olarak kabul edildiğim için aday muamelesi görmüyorum. Tabi sizlerin karşınızda çok heyecanlıyım. Ben bu teşkilatın içinden çıktım. Siyasete en uzak olan kişilerden biri olarak aranızda Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum. Alper Taban bu işi çok iyi bildiğinden değil teşkilatımızın destekleri, kıymetli Meclis Üyelerimizin de bizlere görev tevdi etmeleri, beraberinde Cumhurbaşkanımızın da onaması ve Allah´ın takdiri ile beraber bu görevi yapıyorum. Ben inanıyorum ki buradan nice Belediye Başkanları çıkacaktır. Bizler bir teşkilatız. İnegöl teşkilatı omuz omuza kenetlenmiş, bir ve beraber şekilde bundan sonra da bu gücü, birlikteliği daha da artırarak yoluna sımsıkı devam edecektir. Aramızdan şehrimizin Belediye Başkanı çıkacak, bizler de o Belediye Başkanımızın arkasında duracak ve en güzel şekilde çalışacağız. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Ben de bu düsturla çalışıyorum. Bu görevin emanet olduğunun farkındayım. Şuan görevimi güzel yapmaya çalışıyorum. Göreve geldiğim 1 yıldır canla başla gecemizi gündüzümüze katarak tüm üyelerimizle güzel işler başarmaya çalıştık. Allah´ın nasibi ve takdirine inanıyoruz.İnşallah bundan sonra da İnegöl teşkilatı en güzel yerde olacak, en güzel işleri yapacaktır. Yeter ki biz birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim. Temayülde arkadaşlarımızın vereceği oylara saygı duyuyoruz. Burada kırılmak, gücenmek yok. Koltuk bir tane, buraya seçilecek arkadaşımız da adaylardan bir tanesi olacak. Kıymetli Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Aday adaylarına bu fırsatı vererek çok güzel bir ortam oluşturdu. Herkese konuşma fırsatı verdi, herkese eşit mesafede olduğunu her zaman gösterdi. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Burada önemli olan kimin Belediye Başkanı olacağından ziyade birlik ve beraberliğimizdir? ifadelerini kullandı.

 

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTILAR

Başkan Taban´ın konuşmasının ardından sıra Belediye Başkan Aday Adaylarının tanıtımına geldi. AK Parti´den İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı olan Adem Demirel, Adli Kavukçu, Asuman Akçay Sakallı, Ayşe Kuş Taşkın, Bülent Temelli, Devrim Kosova, Erkan Akyürek, Hasan Aydın, İsmail Kösen, Nedim Bayram, Sedat Öpçiner, Tevfik Bayraktaroğlu, Umut Ortakçı, Yavuz Uğurdağ, Veysel Torun ve Savaş Ateş, sırasıyla kürsüye çıkarak kendilerini tanıttılar ve kısaca İnegöl ile ilgili proje ve fikirlerinden bahsettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29